FRESH

19
dec.

Conferintele Afaceri.ro vazute de Bogdan Ghinet: „Am intalnit oportunitati diverse, dar si oameni curajosi cu idei interesante”

rsz_domenii-silder

Conferintele Afaceri.ro desfasurate de-a lungul anului 2013, au fost pentru S.C. ACCES PROJECT INVESTMENTS S.R.L. o sansa extraordinara de a ne face cunoscute mai bine serviciile de consultanta in domeniul scrierii si implementarii proiectelor cu fonduri nerambursabile. Acoperirea nationala a acestor conferinte ne-a oferit posibilitatea sa ajungem din punct de vedere geografic in multe zone de interes. Legaturile create cu persoanele intalnite in cadrul acestor evenimente au inceput sa produca efecte pozitive in activitatea desfasurata zilnic si ne-au ajutat foarte mult sa punctam la capitolul de notorietate pe piata specifica. De asemenea, mai putem mentiona ca si beneficii aduse de calitatea de partener principal in cadrul conferintelor urmatoarele: oportunitati diverse, oameni curajosi cu idei interesante, un mediu sanatos de dezvoltare si povesti de viata extraordinare.

In cadrul acestor intalniri am incercat sa le explicam persoanelor prezente ca accesarea programelor nationale si europene reprezinta o sansa unica de a-si dezvolta afacerea chiar daca in momentul de fata fondurile europene sau nationale nu au o imagine foarte buna. Plecand de la experienta acumulata in cei peste 8 ani de activitate au fost prezentate proiecte de succes care au fost implementate si au contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei din care provin. Nimeni nu spune ca este usoara o asemenea experienta, insa, este necesara in momentul in care iti doresti sa existi pe o piata intr-o continua schimbare, alaturi de provocari carora trebuie sa le faci fata zilnic.

Avand in vedere experienta anului 2013 si perspectivele noului an, suntem convinsi de reusita urmatorului ciclu de conferinte si de impactul pozitiv al acestuia asupra mediului de afaceri de la nivel local si national.

Cu stima,
Bogdan Ghinet
Agent contractari si achizitii
SC ACCES PROJECT INVESTMENTS SRL

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.