FRESH

13
mart.

Aparitii media ale conferintei Afaceri.ro Galati, 13 martie 2014

Afaceri.ro la Galati

Specialisti, oameni de afaceri si reprezentanti ai ONG-urilor s-au intalnit joi, 13 martie cu scopul de a face schimb de experienta in ceea ce priveste conditiile dezvoltarii unei afaceri si metode de finantare. S-a vorbit despre incubatoarele de afaceri, adica institutii care urmaresc crearea unui mediu favorabil pentru sustinerea unei afaceri si despre parcurile industriale.

Analistul economic Alexandru Lazescu a subliniat faptul ca este nevoie ca cei implicati sa treaca de la vorbe la fapte si ca afacerile trebuie sa fie conectate cu realitatea.

[citeste continuarea]

[sursa: Voxtvregional.ro]

 

Premiera in Galati: Conferinta regionala a mediului de afaceri

Peste o suta de reprezentanti ai mediului si infrastructurii de afaceri, precum si ai autoritatilor locale au participat ieri la conferinta Afaceri.ro Galati, o manifestare desfasurata in premiera in orasul nostru, dar care promite sa devina principalul eveniment de business in cativa ani.

„Este un program prin intermediul caruia incercam sa aratam care sunt noile tendinte in piata, sa descoperim afaceri viabile, sanatoase si relativ necunoscute din Romania, sa conectam oamenii din lumea afacerilor si chiar sa le oferim si ceva inspiratie”, a sintetizat scopul intalnirii directorul conferintei, Marius Alexa.

[citeste continuarea]

[sursa: Viata-libera.ro]

 

Conferinta AFACERI.RO Galati

Pe 13 martie 2014, se va desfasura Conferinta AFACERI.RO Galati organizata de Parcul Industrial Galati, Arhipelago Interactive si APEC.  Locul de desfasurar: Hotel Galati, Strada Domneasca, nr. 12.

Conferinta Afaceri.ro Galati 2014 isi propune sa furnizeze informatii practice privind oportunitatile de dezvoltare prin activitati de import-export si importanta clusterelor pentru dezvoltarea regiunii.

Speakerii Conferintei sunt lideri de opinie, oficialitati, oameni de afaceri, profesionisti, antreprenori si persoane de decizie.

[citeste continuarea]

[sursa: Fabricadebani.ro]

 

Afaceri.ro

Finantare.ro

PlanDeAfacere.ro

Managementul-Proiectelor.ro

Intreprinzatori.ro

Asigurari.ro

Cariere.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.