FRESH

29
ian.

Antreprenori si manageri romani in Uzbekistan

Afaceri.ro organizeaza un bootcamp pentru antreprenori in Uzbekistan la finalul lunii august 2019. Se anunta a fi o experienta unica pe Drumul Matasii pentru lideri, antreprenori vizionari, intraprenori entuziasti, manageri romani si calatori curiosi.

Astfel, in perioada 27 August – 4 Septembrie vor fi organizate o serie de cursuri, ateliere si vizite de studiu unice in Taskent, Samarkand, Khiva si Buhara. Programul cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gandire laterala, cursuri de etica si cultura afacerilor in Asia Centrala. Vor fi organizate vizite de studiu si intalniri relevante pentru interesele de afaceri ale participantilor. Cursurile si evenimentele vor fi organizate inovativ in cadre spectaculoase oferite de istoria, cultura si geografia Uzbekistanului.

In regia deplasarii va fi utilizata logistica locala, in care vor fi incluse impresionantul tren rapid din Uzbekistan, avioane si masini de teren (jeep safari prin desert). Se vor vizita locuri unice, cum ar fi mormantul lui Timur Lenk, fondatorul imperiului Timurid, iar programul va curprinde si experiente ale culturii autentice din Asia Centrala printr-un program social inedit. Programul se adreseaza intreprinzatorilor din toate sectoarele economiei dar cu precadere din industria alimentara, educatie, agricultura, Textile, ICT si turism.

„La finalul acestui bootcamp ne asteptam ca participantii sa fie mai pregatiti pentru afaceri antreprenoriale, mai inspirati in decizii, cu mai multe cunostinte relevate despre economia si oportunitatile Uzbekistanului dar si ale Asiei Centrale in general.” a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gandite sa imbine educatia cu explorarea, sa scoata din zona de confort traditionala intalnirile de tip training, ateliere de lucru si networking, ducandu-le la mii de kilometri departare, in zone cu adevarat unice in lume. Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-uzbekistan-2019/ – sau sa contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Despre

Afaceri.ro este un program de conferinte, misiuni economice si tabere de instruire si care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii si companiile romanesti sa devina mai competitivi. Acestea le ofera participantilor oportunitati de a explora piete externe, de a intelege mecanismele de patrundere pe noi piete a produselor romanesti, de a lega contacte ce se pot transforma in potentiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reusite concrete si rezultate pe multiple planuri. Pana in acest moment au fost realizate misiuni economice in Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chisinau, Cernauti, Balti, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas, Tbilisi, Baku. Bootcamp-uri Afaceri.ro au fost organizate in Siberia, Kamceatka, Tibet si Nepal.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.