FRESH

Cluster Green Energy
17
feb.

Aniversarea Clusterului Inovativ al Biomasei Green Energy

Evenimentul de aniversare din data de 12 februarie 2016, desfasurat sub egida Conferintelor Afaceri.ro, a reunit 120 de invitati – membri si parteneri ai clusterului – din tara si din strainatate.

Scopul evenimentului a fost acela de a marca cele mai importante realizari ale Clusterului Green Energy, infiintat in februarie 2011, grupand astazi peste 70 de membri – reprezentanti economici, administratii publice locale, universitati, firme de consultanta si institutii care contribuie la dezvoltarea domeniului energiei verzi si la obtinerea si valorificarea biomasei ca sursa de energie regenerabila.

Afaceri.ro Tusnad

Evenimentul a avut loc la Hotel O3Zone din Baile Tusnad.
Co-organizatori: Arhipelago, Deloitte, Transilvania Business, Asociatia Clusterelor din Romania CLUSTERO si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru.

In deschiderea manifestarii, presedintele Clusterului, Lajos Vajda, a multumit tuturor celor care au contribuit la succesul Clusterului si a prezentat un scurt bilant al celor 5 ani de activitate. A fost o perioada in care s-au creat legaturi, s-au stabilit parteneriate nationale si internationale si s-au initiat proiecte importante.

Au urmat discursuri din partea:
Marius Alexa, CEO Arhipelago, organizator al evenimentelor Afaceri.ro; Mircea Cotoros, EU Account Senior Manager, Deloitte; Ligia Voro, Transilvania Business; Bagoly Miklós Levente, presedintele ASIMCOV, presedintele Clusterului ProWood si vicepresedintele Clusterului Green Energy; Prof. Univ. Dr. Ing. Vasile Parvulescu; Prof. Univ. Dr. Ing. Ion Visa, Directorul General al Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universitatii Transilvania din Brasov si vice-presedinte al Aliantei Europene pentru Inovare in Energia Durabila (ESEIA); Ovidia Caba, director al Departamentului Politici Regionale din cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru si Rudolf Lukavksy, Consilier comercial al Ambasadei Austriei.

Presedintele Asociatiei Clusterelor din Romania, Daniel Cosnita i-a inmanat presedintelui Clusterului Green Energy Certificatul de Argint acordat de catre Secretariatul European pentru Analiza Clusterelor si care atesta nivelul de excelenta in managementul de cluster la nivel european.

Afaceri.ro Tusnad

In continuare a urmat decernarea certificatelor de apreciere pentru recunoasterea contributiilor în dezvoltarea si promovarea clusterului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.