FRESH

19
apr.

Afaceri.ro Suceava: Alexandru Lazescu ii indeamna pe antreprenori sa-si faca publicitate prin smartphone

“Pentru a supravietui pe o piata competitiva, o idee este sa-ti reinventezi afacerea. Cirque du Soleil s-au reinventat prin anii ’80, cand industria circului era orientata exclusiv spre copii. Ei s-au dus atunci spre o zona care parea ciudata – zona de business – si au venit cu un nou tip de entertainment pentru acesti clienti. Acum spectacolele lor se joaca de multe ori cu casa inchisa, desi au preturi mari”, a explicat Alexandru Lazescu.

Fostul presedinte al TVR i-a sfatuit pe oamenii de afaceri sa investeasca in noile mijloace media. ”Puteti investi in aplicatiile pentru smartphone. De exemplu, turistii care folosesc aplicatia Trip Advisor sunt calauziti spre anumite restaurante sau magazine aflate in apropierea lor. Aplicatiile de smartphone sunt solutii  competitive ca pret si ca eficienta, pentru clientii de publicitate”, a concluzionat Alexandru Lazescu.

Acesta le-a mai recomandat oamenilor de afaceri sa afiseze in locuri vizibile coduri QRC, pentru a fi scanate cu usurinta de posesorii de smartphone. Stirea completa pe Finantare.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.