13
mai

Afaceri.ro Piatra Neamt 19 mai 2016: Instrumente pentru dezvoltarea afacerilor locale

Conferința Afaceri.ro Piatra Neamt 2016 a ajuns la cea de-a patra editie si va avea loc pe 19 mai 2016, incepand cu ora 10:00, la Central Plaza Hotel.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt, Arhipelago și Asociatia pentru Economia Cunoasterii Iasi, avand sprijinul Primariei Municipiului Piatra Neamt.

Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: povesti antreprenoriale de succes, dezvoltare personala, noile finantari active 2014 – 2020, utilizarea metodelor de marketing online in promovarea afacerii si initiativele din comunitatea locala. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentări interactive, dezbateri si ateliere de lucru sustinute de profesionisti in domeniu.

“Anul 2016 este un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori care vor sa obtina performanta in mai multe domenii. Temele propuse vin in intampinarea acestor noutati si cresteri in zona de business locala.” (Marius Alexa, Fondator Afaceri.ro)

“Editia a patra a Conferintei Afaceri.ro este cel mai important eveniment din judet de promovare a antreprenoriatului de succes.” (Mihai Apopii, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt)

Printre speakerii care au acceptat invitatia se regasesc:

Pentru a aduce un plus de valoare continutului din cadrul conferintei, puteti trimite intrebarile adresate speakerilor evenimentului, accesand link-ul: https://goo.gl/OayOG7.

O atentie deosebita va fi acordata subiectelor New Media & Online Marketing si Cum sa scrii un plan de afaceri. Aceste teme vor fi aprofundate in cadrul sesiunii de workshop:

  • New Media & Online Marketing, impreuna cu un specialist in marketing online, doi antreprenori locali de succes, si un expert in comunicare online vor discuta cum poate fi pus internetul la lucru pentru afacerile mici si mijlocii.
  • Cum sa scrii un plan de afacere, impreuna cu un expert in dezvoltarea afacerilor, din partea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Pentru mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Piatra Neamt veti putea gasi pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-piatra-neamt/

De asemenea, puteti accesa pagina de facebook al evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1726881594260070/

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/zCsmT4.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: WinMENTOR Enterprise, Startup Cafe, Promos Collection, Central Plaza Hotel, Exonia, Autonom, HotNews, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro, Rawissant Vegan, Vitamin Aqua, Dithe Rom, Trust Partener,

Puteti contacta direct organizatorii la evenimente@arhipelago.com/ ccint@ccint.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.