3
iul.

Afaceri.ro: Clustere, internet industrial si business design, ingrediente pentru Brasovul viitorului

Conferinta Afaceri.ro Brasov din 5 iulie isi propune sa fie mai mult decat un loc de intalnire in lideri din business, societate civila si administratie.

„Acest eveniment va fi un punct de plecare pentru o initiativa ambitioasa de a transforma economia locala – Clusterul pentru Inovare si Tehnologie. Aceasta initiativa isi propune sa reuneasca companiile brasovene active in industrii creative sau bazate pe tehnologie avansata, pentru a accelera dezvoltarea lor” a declarat Ionut Tata, fondatorul Iceberg si co-organizator al conferintei.

Pentru a intelege mai bine ce este si cum poate functiona un cluster, la Afaceri.ro a fost adus ca invitat unul dintre pionierii clusterelor din Romania. Vajda Lajos, Vicepresedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania. Acesta va explica impactul economic pe care aceste initiative le pot avea asupra unei economii locale.

La Conferinta Afaceri.ro Brasov vor participa si alti antreprenori vizionari, care vor impartasi din experienta lor, in cadrul workshopurilor de specialitate.

Intre acestia se regaseste si Andrei Hohan, Managing Partner la FiaTest, care va vorbi despre „Internetul industrial: oportunitati si provocari”.

„Internetul Industrial este dupa unii a treia revolutie economica dupa revolutia industriala si revolutia Internet. Primele doua trenuri le-am pierdut. Vom discuta cateva oportunitati pentru companiile din Brasov si Romania sa il prindem pe acesta”, a aratat Andrei Hohan.

La randul sau, Alin Mechenici, CEO Highway to Business, va dezvalui conceptul de business design, care vizeaza atat planificarea strategica, cat si marketingul modern.

Informatiile suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.afaceri.ro, iar inscrierile se pot face pe acelasi site in limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.