FRESH

24
nov.

Afaceri.ro Newsletter

Abonează-te la Afaceri.ro Newsletter!

Afaceri.ro invită toți liderii, antreprenorii, managerii și persoanele din diferite domenii să participe la Bootcampul Afaceri.ro Patagonia 2022 care se va desfășura în luna decembrie a anului 2022. Participanții bootcampului vor beneficia de instruiri specializate, business traininguri de grup și individuale și activități de recreere. Bootcampul va dura 9 zile, iar activitățile se vor desfășura în mai multe orașe precum: Santiago de Chile, Punta Arenas, Puerto Natales, Torres del Paine National park, El Calafate și Ushuaia.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Bootcampul Afaceri.ro Pampas oferă posibilitatea tuturor doritorilor, dar în special oamenilor de afaceri să participe la sesiuni de traininguri si activități de grup în cele mai deosebite locuri ale Americii de Sud. Perioada de desfășurare a bootcampului va fi de 10 zile în luna noiembrie 2022 și vor fi propuse următoarele locații pentru organizarea activităților de bootcamp:Montevideo, Buenos Aires, Buenos Aires, Mendoza, Aconcagua, Santiago și Valparaiso.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Afaceri.ro va organiza 11 zile de business training și activități de sporire a creativității în următoarele destinații: Dushanbe, Kulyab, Kalai-Khumb, Khorog, Garm, Chashma, Iskashim, Langar , Yashulkul Lake, Murgab, Karakul, Osh.

Bootcampul se va desfășura în luna iulie 2022

Printre beneficiile participării la Bootcampul Afaceri.ro Pamir sunt: traininguri de antreprenoriat, cultura Tadjik, cultura Kirghiza, contacte de afaceri, inspirație pentru antreprenoriat, descoperiri spiritual.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Afaceri.ro organizează Misiunea Economică în Texas 2022, în orașele Houston, Austin, San Antonio și Dallas. Aceasta se va desfășura în perioada 6 – 14 martie 2022, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice. Printre întâlnirile și vizitele de studiu sunt: Texas Medical Center, MD Andersen Hospital, Baylor School of Medicine, Rice University, University of Texas, SXSW, Houston Rodeo, NASA Johnson Space Center.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Afaceri.ro organizează Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) în perioada 6-12 februarie 2022. Participanții misiunii vor explora pavilioanele, vor participa la multiplele evenimente din cadrul expoziției, vor avea posibilitatea să își promoveze compania, vor putea obține contacte de afaceri valoroase și nu în ultimul rând vor avea parte de o experiență unică.

Agenda misiunii economice Afaceri.ro Expo Dubai 2020 (2022) va include întâlniri B2B, participarea la dezbateri, întâlniri relevante și vizite de studiu la unele dintre cele mai mari companii din Dubai.

Înscrie-te apăsând pe butonul de mai jos!

Devină membru Club Afaceri.ro!

Comunitatea Afaceri.ro este rețea de cluburi de afaceri întinsă pe întreg teritoriul României cât și în diasporă. Membrii Afaceri.ro sunt antreprenori, manageri și alți profesioniști reuniți pentru socializare, dezvoltare profesională și a afacerilor prin acces la informații de calitate, modele, contacte de afaceri și proiecte comune. În cadrul comunității activează și alte organizații și inițiative de sprijinire a anteprenorilor. Completeaza formularul de înscriere și devină membru Club Afaceri.ro chiar ACUM!

Abonează-te la Afaceri.ro Newsletter!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.