FRESH

Afaceri.ro SUA
10
nov.

Afaceri.ro aduce, in premiera, antreprenorii romani in mediul de afaceri american cu prima misiune economica in SUA

Participantii vor merge la targul CES din Las Vegas, in San Francisco si Silicon Valley

Bucuresti, noiembrie 2016 – Afaceri.ro, una dintre cele mai mari comunitati de business din Romania care reuneste intreprinzatori, manageri si alti profesionisti, organizeaza in premiera o misiune economica in Statele Unite ale Americii, in perioada 2 – 12 ianuarie 2017, in care antreprenorii romani vor avea ocazia sa cunoasca si sa se familiarizeze cu mediul de afaceri american.

Astfel, alaturi de membrii Afaceri.ro, in aceasta misiune economica pot participa atat antreprenori romani din industria digitala, producatori, importatori si exportatori de produse de larg consum, cat si reprezentanti ai companiilor romanesti care doresc sa isi extinda afacerile pe piata din Statele Unite si sa se familiarizeze cu oportunitatile oferite de una dintre cele mai dezvoltate economii ale lumii.

Timp de 10 zile delegatia Afaceri.ro va lua parte, atat in Las Vegas cat si in San Francisco, la Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare targ de tehnologie din lume, si la vizite si intalniri cu cele mai mari companii din domeniul tehnologic din San Francisco si Silicon Valley. Antreprenorii romani au astfel posibilitatea de a intra in contact cu oameni de afaceri americani care pot duce la colaborari de business.

Misiunea economica in SUA continua obiectivul Afaceri.ro de a intari si creste comunitatea formata pe parcursul celor patru ani de existenta, de a conecta afaceri si de a crea valoare pentru mediul antreprenorial romanesc.

„Aceasta misiune Afaceri.ro se adreseaza companiilor cu potential de crestere si antreprenorilor ambitiosi care doresc sa isi dezvolte companiile si sa se extinda la nivel gobal. Invitam alaturi de noi start-up-uri, IMM-uri care isi propun sa vanda global, precum si universitati, clustere si administratii locale. Traseul ales va include intalniri cu distribuitori, vanzatori, promotori ai noilor tehnologii, investitori, inovatori etc. Ne vom intalni cu investitori si companii americane care cauta parteneri internationali si antreprenori talentati”, a declarat Marius Alexa, fondatorul programului Afaceri.ro.

CES Las Vegas 2017 are loc in perioada 5 – 8 ianuarie 2017 si este un eveniment global care a reprezentat, timp de 50 de ani si pana in prezent, platforma de lansare pentru inovatiile si tehnologiile care au schimbat lumea. Printre sutele de expozanti care si-au anuntat prezenta pana acum se numara: Adobe Systems, Google, GoPro, HTC Corporate, Huawei, Hyundai, Intel, Kaspersky, Lego, Lenovo, LG Electronics, Logitech, Microsoft, Nokia, NVIDIA, Panasonic, Philips, Polaroid, Samsung, Snapchat, Sony, Spotify, TP-Link, Toyota, University of Southampton Future Worlds Incubator, University of Tokyo, University of Utah, Volkswagen Group of America, Yahoo! Inc.

Mai multe informatii despre misiunea economica Afaceri.ro SUA 2017 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la adresa de email evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.