Bursa Vinului Bacau
29
nov.

9-11 decembrie: la Bacau va avea loc Bursa Vinului VINEST 2016

Bursa Vinului BacauCentrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacau va invita cu drag sa participati la editia a treia VINEST- Bursa Vinului, eveniment national si international dedicat vinului din Romania, ce se va desfaşura in perioada 9-11 Decembrie 2016 la sediul centrului de afaceri. Targul reprezinta un prilej de contacte si socializare cu profesionistii in domeniu, este o sarbatoare a vinului la sfarsit de an ce prefateaza ofertele anului 2017, atat pentru producatori, institute de cercetare, specialisti, pentru reprezentantii HORECA, cat si pentru consumatori.

Evenimentul, organizat in parteneriat cu Selgros Romania, aflat la a patra ediţie, invita expozanti, producatori, case de vinuri si crame renumite din tara si regiune, evenimentul beneficiind de vizitatori din Moldova si regiunile limitrofe. Vor fi organizate degustari de vinuri, prezentari de retete culinare traditionale si europene, astfel incat arta culinara sa se imbine cu arta vinurilor alese. Producatori, importatori si distribuitori de vinuri, producatori si distribuitori de echipamente şi accesorii pentru industria viticola, restaurante, hoteluri, pensiuni si altii vor fi prezenti la aceasta expozitie cu cele mai alese vinuri.

VINEST este un targ cu vanzare, iar organizatorii nu percep nicio taxa vizitatorilor, astfel ca acestia se vor putea bucura in mod gratuit de degustarea vinurilor si produselor aduse de expozanti si de maestri culinari. Totodata, producatorii, importatorii si distribuitorii de vinuri vor putea studia oferta concurentei şi isi vor imbogati contactele de afaceri.

Invitat special: somelierul Sergiu Nedelea.

Pentru mai multe detalii si informatii despre locatie si experienta organizatorilor puteti accesa site-ul www.caebacau.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/caebacau.
Persoana de contact: Lacramioara Lita  (email: lacramioara.lita@caebacau.ro; telefon: 0736/302146).

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.