VLADIMIR MINDRU

Arhitect si Fondator Yellow Office
Arhitect Vladimir Mindru

VLADIMIR MINDRU

Arhitect si Fondator Yellow Office
facebook-icon

Biography

A pus bazele YELLOW OFFICE studio in 2007, un hub creativ specializat in design interior. Fiecare produs este in final un experiment, o combinatie intre arta, tehnologie si arhitectura.

Intr-o serie de proiecte variate ale studioului , domeniul de design pentru restaurante si baruri este cel mai bine reprezentat. De la proiecte la scara minora (mici cafenele sau braserii), pana la restaurante de capacitate mare, Yellow Office reuseste sa inoveze pe piata designului interior. Povestea fiecarui proiect se traduce in lumini, texturi si senzatii, experiente atipice in spatiile create.

In conferinta vor fi prezentate doua dintre ultimele proiecte finalizate.

The Smart Pub este o combinatie eclectica: cladirea a fost construita pentru a gazdui un han cu specific romanesc, dar in cele din urma s-a dorit un restaurant gourmet european. Elementele structurale vizibile rustice initiale sunt uneori puse in valoare, uneori anulate de catre noile elemente de design.

The Lodge este un spatiu ingust si lung, un restaurant-bar versatil. Geometria tipic americana a fost punctul de plecare pentru acest concept. Iluminat doar pe latura scurta, restaurantul se bazeza pe jocul de lumina-umbra-penumbra.

All sessions by VLADIMIR MINDRU

SESIUNEA INTREPRINZATORI.RO

26 feb. 2016
12:35 - 13:30
Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau