SESIUNEA INTREPRINZATORI.RO

Arhitect Vladimir Mindru
Marius Maier
Dana Ghinet
26 feb. 2016
12:35 - 13:30
Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau
Intreprinzatori.ro

SESIUNEA INTREPRINZATORI.RO

Aducem in fata dumneavoastra povesti de succes ale antreprenoriatului local, precum si o serie de idei si proiecte noi care pot incuraja dezvoltarea antreprenoriatului in regiune.

12:35 – 12:45 | Cum sa ai succes cu o franciza?Dana Ghinet

Inceputul unei cariere in mediul privat este plin de provocari, motiv pentru care franciza ofera posibilitatea antreprenorului sa aplice un model deja functional pe alte piete.O-bag RomaniaNu este un model garantat de afaceri deoarece depinde de abilitatea omului de afaceri de a adapta conceptul la piata locala si de a depune un efort sustinut pentru promovarea acestuia pana la momentul in care creste notorietatea brand-ului, dar este cazul fericit in care antreprenorul beneficiaza de expertiza firmei mama, castigand timp si eficientizandu-si activitatile operationale.

12:45 – 13:05 | Afacerile, drumul de la plan la performantaMarius Maier

Afacerile pe drumul lor de la planuri la rezultate parcurg circuitul sinuos al realitatii de zi cu zi. insotite de permanenta modificare, ajustare, rearanjare, regrupare a parametrilor luati in calcule sau planuri. Schimbarea CMC Broker de asigurare Iasiramane singura constanta. Adaptarea se pare a fi ingredientul obligatoriu din AND-ul fiecarui antreprenor, insa respectarea unor principii de business care sa guverneze toate aceste schimbari, ramine ingredientul magic.

Astfel, elemente neprevazute, imprevizibile sau neglijate pot afecta sau opri drumul de la investitie la profit, respectiv de la plan la performanta. Voi incerca sa va ajut sa intelegeti pe o tema foarte sensibila, care afecteaza orice companie, cum se pot evalua, analiza si gestiona riscurile care pot modifica dramatic planurile antreprenorilor, angajatilor si de ce nu ale partenerilor de afaceri.

13:05 – 13:20 | Solutii de design in afaceri de succes Vladimir Mindru

13:20 – 13:30 | Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pentru unul dintre speakeri? Adreseaz-o!