VIORICA MURESAN

Manager General, For Best Consulting
Viorica Muresan

VIORICA MURESAN

Manager General, For Best Consulting
facebook-icon

Biography

Viorica MURESAN – Antreprenor, Administrator/Manager General al FOR BEST CONSULTING SRL, membru in Consiliul Consultativ al AJOFM Timis, membru activ in cadrul Finantare.ro, membru activ in cadrul FRIMM Vest.

Viorica MURESAN – Manager de Proiect, Consultant in accesarea Fondurilor Nerambursabile, Consultant in realizarea si implementarea Strategiilor de dezvoltare a IMM-urilor, Trainer.

Viorica MURESAN – implicata, responsabila, perseverenta, urmarind in permanenta, realizarea rezultatelor scontate.

Pe parcusul sau profesional a fost implicata in realizarea mai multor obiective, unul dintre cele mai importante a fost si a ramas dezvoltarea economiei de piata, prin dezvoltarea si mentinerea pe piata a IMM-urilor. Domeniile de actiune sunt diverse iar in conceptul dnei MURESAN, nu exista „nu se poate”.

A elaborat peste 100 de Planuri de Afaceri, Strategii de dezvoltare si a acordat consultanta atat in accesarea de fonduri nerambursabile cat si in implementarea in conditii optime a zeci de proiecte, pentru IMM-uri, ONG-uri dar si pentru Institutiile Publice.

Viorica MURESAN impreuna cu intreaga echipa, se ghideaza dupa un principiu: „Experienta se castiga doar practicand iar Expertiza se castiga doar practicand foarte bine”.

All sessions by VIORICA MURESAN