Dorel Voichita

Antreprenor si sfatuitor in afaceri

Dorel Voichita

Antreprenor si sfatuitor in afaceri

Biography

Cu putini ani in urma eram indrumati sa facem o facultate si sa ne gasim un loc de munca bun si bine platit. Astazi acest principiu s-a schimbat radical – locurile de munca disponibile si piata sunt cele care ne dicteaza scoala pe care o facem. Avand in minte acest principiu, Dorel Voichita, dupa absolvirea Facultatii de Tehnologie Chimica din Timisoara si-a inceput activitatea de inginer intr-o minunata fabrica de sticla din Bistrita unde a lucrat 10 ani – primul job!

In acest timp a descoperit ca sunt necesare in viata de zi cu zi si alte cunostinte asa ca a mai absolvit si Facultatea de Stiinte Economice pentru ca isi dorea o noua provocare: sistemul bancar in care a intrat in 1995 si pe care l-a parasit in 2013. In cei 18 ani petrecuti in acest domeniu, a inceput ca simplu administrator de cont ajungand sa detina, timp de 14 ani, mai multe functii in managementul local din Bihor in cadrul unei mari institutii bancare – al doilea job.

Dupa intalnirea cu Eusebiu Burcas in 2013 si-a dat seama ca este momentul pentru al treilea job asa ca a inceput colaborarea si a devenit partenerul lui Eusebiu Burcas, fondatorul primului program de educatie financiara BurCASH. Colaborarea s-a dovedit a fi benefica, au gandit si au creat noi proiecte care au ca principal scop „sanatatea si bunastarea financiara” – Wealth Academy, Copil Prosper, Stai in BANCA ta, Due diligente firme, etc.

Provocarea principala pentru DV in acest moment: transformarea „mintii de angajat” in „minte de antreprenor”.

All sessions by Dorel Voichita

FINANTARE.RO

03 nov. 2015
10:10 - 10:30
Oradea Trade Center