ADRIAN MIRONESCU

Owner, designer si consultant de brand, Wiron
Adrian Mironescu

ADRIAN MIRONESCU

Owner, designer si consultant de brand, Wiron

Biography

Adrian Mironescu este owner, designer si consultant de brand al companiei WIRON. A inceput sa lucreze din 2001, cand era in primul an de facultate (2001 – 2005, Facultatea de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi). Intre timp a mai facut si un master in Administrarea Afacerilor, la aceeasi universitate. La inceput, el a lucrat la evenimentele din facultate, apoi la cele din universitatea la care studia, cu care a continuat colaborarea mai multi ani.

De la inceput el a fost atras de design si foarte repede si-a dat seama ca si-a gasit vocatia in branding, deoarece este un domeniu polivalent. Printre clientii lui Adrian Mironescu se numara ApaVital Iasi, Microsoft Romania, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza„, CCT Consultants, Ecolab Romania, Arhipelago si Metromind.

Din anul doi de facultate, el a inceptut sa lucreze cu firmele. Primul proiect privat realizat de Adrian a fost mascota unui radio din Iasi. Apoi, el a creat identitatea cursurilor de franceza de la Centrul Cultural Francez din Iasi si a evenimentului Fotomaraton (Iasi).

In primul an dupa terminarea facultatii, el a fost angajat la INW, o firma de dezvoltare web fondata de un roman stabilit de foarte mult timp in Anglia, unde s-a ocupat in special de interface design pentru proiecte si branding.

Dorind sa aiba mai mult timp pentru branding si aparand mai multe oportunitati, si-am infiintat propria firma, Idegrafo (actuala Wiron), in decembrie 2005, pe care a inceput sa lucreze la inceputul anului urmator.

Primul proiect al Idegrafo a fost noul site al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza„, al carui concept a fost inclus in lucrarea de licenta.

All sessions by ADRIAN MIRONESCU

Plecarea din Hotin si sosirea in Iasi/Suceava

18 sept. 2015
16:00 - 20:00
Autocar oficial Afaceri.ro