ADINA TODEA

Cofondator, Point Event
Adina Todea Point Event

ADINA TODEA

Cofondator, Point Event

Biography

A performat in multe domenii – fire curioasa fiind, si-a strans experienta. Mai mult de 10 ani a lucrat ca angajata si pe cont propriu, fapt care i-a permis sa le compare.

Ca si angajata a instruit copii de gimnaziu si liceu in IT, a condus o filiala in domeniul papetariei, a reprezentat zonal un producator national de alimente, iar dupa 8 ani a renuntat definitiv la statut de angajat.

Experienta antreprenoriala inceputa in urma cu 10 ani, i-a oferit cunoastere, interactiune cu multe domenii, oameni multi si situatii dintre cele mai diverse. Dupa un esec antreprenorial cu multe lectii luate, impreuna cu sotul ei Dan, conduce un grup de firme. Spune ca „daca iti doresti o evolutie spirituala – antreprenoriatul reprezinta o cale – interactiunea umana si provocarile te slefuiesc.”

Colaboreaza cu multi dintre cei pe care i-a cunoscut prin intermediul evenimentelor de business si networking local si national. Se instruieste continuu investind in mai mult de 60 de programe de coaching, business coaching, dezvoltarea personala, antreprenoriala si spirituala.

Este cofondator Point Event – organizator de evenimente business, de socializare si caritabile, al clubului de networking Business Point Club, al proiectului antreprenorial pentru tineri EduBizz s.a. Astazi este mama, sotie, antreprenor, consultant in branding, public speaker, si mai ales organizator de evenimente care preia cate putin din toate celelalte functii.

Contribuie la evolutia si fericirea semenilor ei si la imbunatatirea calitatii vietilor lor prin proiectele sale.

All sessions by ADINA TODEA

Deschiderea conferintei

03 iun. 2015
08:30 - 09:15

Opening

03 nov. 2015
9:00 - 9:45
Oradea Trade Center

Business meetings

04 apr. 2017
15:00 - 18:00
Unirea Hotel