FRESH

Targul fermierilor ecologici Bacau
6
sept.

Targul International al Fermierilor si al Procesatorilor din Agricultura Ecologica va avea loc la Bacau in perioada 6-8 octombrie

Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau va invita la Targul international al procesatorilor si producatorilor din agricultura ecologica „Natural Taste” – ECO-INT si la conferinta ”Agricultura ecologica – realitati si oportunitati” si alte evenimente emergente (workshopuri, mese rotunde, discutii bilaterale) care vor avea loc in perioada 6 – 8 octombrie 2017.

Aceste evenimente vizeaza prezenta producatorilor si procesatorilor agricoli, precum si a producatorilor si furnizorilor de seminte, ingrasaminte, produse pentru protectia plantelor si de utilaje agricole pentru agricultura ecologica din tara si strainatate, precum si a cercetatorilor si a cadrelor didactice universitare. Organizatorii se asteapta in mod special la o prezenta consistenta a unor companii si oameni de afaceri din Israel, foarte interesati de acest domeniu.

Cei interesati de participarea in calitate de expozant sau lector pot primi mai multe detalii privind taxa de participare, programul targului si al conferintei pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la numerele de telefon 0734 99 22 00, 0736 302 150 sau la adresa de e-mail office@caebacau.ro.
Pe cei ce doresc sa participe in calitate de partener, reprezentantii CAEx ii invita la o intalnire in care pot discuta conditiile de participare si alte detalii contractuale in avantajul ambelor parti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.