27
apr.

Romania in febra pregatirilor pentru EXPO 2015

Sambata, 18 aprilie, ora 16.00, la Consulatul Roman din Milano a avut loc o conferinta de presa pentru EXPO Romania

expo-2015-consulatul-roman-milano_308685Au mai ramas patru zile pana cand se vor deschide portile celei mai mari expozitii universale din lume, care de aceasta data este gazduita de orasul Milano.

Expozitia va fi deschisa publicului incepand cu 1 mai si are ca tema principala „Hranirea planetei, energie pentru viata” si se va desfasura pe parcursul a sase luni, pana pe 31 octombrie.
Sambata, 18 aprilie, ora 16.00 la Consulatul Roman din Milano a avut loc o conferinta de presa in cadrul careia a fost prezentat Pavilionul Romaniei la EXPO 2015.

In cadrul conferintei au intervenit Consulul General al Romaniei, George Bologan, comisarul general al Pavilionului Romanie, Georgian Ghervasie, precum si directoarea Institutului Italo-Roman din Milano, Violeta Popescu.

Cei trei reprezentanti ai Romaniei au vorbit despre participarea tarii noastre la acest eveniment cultural de mare anvengura si despre cum decurg ultimele pregatiri a Pavilionului Romaniei, care potrivit comisarului general, Georgian Ghervasie, vor fi finalizate la timp, iar pe 1 mai Romania va fi pregatita in totalitate ca sa-si deschida portile vizitatorilor.

Citeste continuarea pe http://ro.blastingnews.com/cultura/2015/04/romania-in-febra-pregatirilor-pentru-expo-2015-00357589.html.


Daca esti interesat sa vizitezi Milano, alatura-te misiunii economice de promovare a Nord-Estului Romaniei la Expozitia Universala EXPO Milano 2015, in perioada 9-13 iunie 2015.

Timp de 3 zile, intre 10-12 iunie, la Pavilionul Romaniei vor fi organizate expozitii si activitati culturale in cadrul carora Nord-Estul Romaniei va fi facut cunoscut intregii lumi, iar pe 11 iunie va avea loc Conferinta Invest in North East Romania 2015 unde vor fi prezentate oportunitatile de investitii ale fiecarui judet vizat.

Programul evenimentului este in continua transformare si poate fi vizualizat accesand pagina de internet: http://www.afaceri.ro/invest-in-north-east-romania-expo-milano-2015/.

Companiile interesate de participarea la eveniment si de promovare in cadrul activitatilor organizate in cadrul misiunii, se pot inscrie pana la data de 9 mai accesand link-ul http://goo.gl/klg9fc, iar pe 15 mai vor fi anuntate companiile selectate.

Admiterea va fi facuta pe baza urmatoarelor criterii:

– incadrarea in tematica;

– caracterul inovativ;

– impactul preconizat;

– brand reprezentativ pentru regiunea de Nord-Est a tarii.

Comisia va fi formata din: membri APEC, ADR Nord-Est, Arhipelago.

Mentiune: Este posibila admiterea directa pentru unele companii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.