FRESH

1
apr.

Printul Charles va fi prezent pe 4 aprilie la Forumul Afaceri.ro Iasi 2017

Printul Charles va veni luni la Iasi, pentru o vizita oficiala de trei zile in Romania, in cadrul careia va avea intalniri cu oficialitati care vor participa la eveniment.

Marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi, va avea loc cel mai complex eveniment international de promovare si stimulare a dezvoltarii afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iasi 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, Invest in Iasi, APEC, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile regionale la piata economica internationala si nationala.

Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 va fi deschis, in cadrul primului panel ”Iasi: Open for Business”, de o analiza asupra modului in care se realizeaza afacerile in Iasi, la care vor participa: Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica; Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Paul Butnariu; Viceprimarul Municipiului Iasi, Radu Botez. Va urma un dialog cu Primarul Municipiului Iasi, Mihai Chirica, si Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub, despre cum se poate dezvolta Iasul ca Smart City. Prodecanul Facultatii de Georgafie si Geologie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Mihai Bulai, va prezenta apoi platforma de promovare turistica Iasi.Travel, iar Simona Metea, Sales Manager Romania Blue Air, va vorbi despre Conectivitatea aeriana a Iasiului ca o premisa reala pentru dezvoltarea socio – economica a regiunii. Ulterior, Ovidiu Biber, organizatorul Festivalului Afterhills si Bogdan Baianu, organizatorul Festivalului Neverwas, vor continua un dialog pe tema “Iasi: Orasul evenimentelor”.

Unu aprilie este ziua in care se fac diferite farse sau pacaleli.Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul al XVI-lea.
Va rugam sa tratati aceasta gluma ca atare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.