FRESH

29
apr.

Pre-eveniment de promovare a Misiunii economice Invest in NE Romania – EXPO Milano 2015 la Bacau

Maine va avea loc un Pre-eveniment de promovare a Misiunii economice Invest in NE Romania – EXPO Milano 2015 la Bacau

Banner Invest in NE Romania - Expo Milano 2015 300x250 px 2Participa la Conferinta Afaceri.ro Bacau 2015 organizata de Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, Arhipelago si APEC si vei avea ocazia sa afli mai multe detalii despre Expozitia Universala din 2015 – EXPO Milano.

Oportunitatile de investitii din Bacau vor fi promovate la Milano in cadrul unui eveniment de promovare a Nord-Estului Romaniei. Marius Alexa, initiatorul acestui proiect, va prezenta oportunitatile de participare la EXPO Milano in cadrul Misiunii economice Invest in North East Romania 2015 ce va avea loc in perioada 9-13 iunie. Veti afla care sunt criteriile de selectie pentru companiile interesate sa ia parte la eveniment, care sunt activitatile planificate pentru zilele de 10, 11 si 12 iunie si ce beneficii puteti obtine in urma participarii.

Toate informatiile necesare despre Conferinta Afaceri.ro Bacau 2015, inclusiv agenda si detalii despre fiecare speaker, se regasesc pe pagina web oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bacau-2015/. Taxa de participare este 50 RON, iar inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/EVrKKH.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.