25
aug.

Pe 25 septembrie va avea loc cea de-a treia editie a Conferintei Afaceri.ro Craiova

Craiova va fi pentru a treia oara consecutiv gazda Conferintei Afaceri.ro. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Dolj, JCI Craiova, ARIES Romania, APEC si Arhipelago si va avea loc pe 25 septembrie in Sala Albastra a Universitatii din Craiova.

Scopul conferintei este acela de a facilita crearea si dezvoltarea de parteneriate si legaturi intre antreprenori din regiunea Craiovei si va furniza informatii relevante pe teme de actualitate: sursele de finantare si antreprenoriatul IT pe pietele internationale.

Evenimentul va fi structurat in doua sesiuni:

Sesiunea Finantare.ro – surse de finantare pentru dezvoltarea afacerii, cele mai nou lansate programe de sprijin pentru intreprinzatori, pasi de urmat;
Sesiunea Antreprenoriat IT – antreprenoriat pe pietele internationale, dezvoltare personala, IT si globalizare.

Informatiile oferite la conferinta vor fi furnizate de speakeri de renume, experti in domeniul lor, antreprenori de succes si reprezentanti ai unor institutii sau asociatii. Lista completa a acestora, insotita de informatii despre ei, dar si de agenda evenimentului, poate fi consultata pe pagina:
http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-craiova-2015/.

Participarea la Conferinta Afaceri.ro Craiova 2015 este gratuita, iar pentru a va rezerva un loc, trebuie sa va inscrieti in formularul disponibil aici: https://goo.gl/t059Js.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Autonom, Exonia, Idilis, Promos Collection, Alchemy Trainings&Coaching, Aiesec, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.