14
feb.

Oportunitate de promovare pentru antreprenorii romani in cautare de parteneri din Statele Unite

Daca sunteti in cautare de parteneri de afaceri/investitori din Statele Unite, in special din statul Texas, dar nu aveti posibilitatea de a participa fizic la o misiune economica, Afaceri.ro vine in sprijinul dvs. cu o propunere interesanta. Astfel, va puteti prezenta in fata partenerilor americani in cadrul deplasarii Afaceri.ro in Texas – Houston, Austin si Dallas – in perioada 9-20 martie 2018, prin intermediul unui reprezentant.

Va invitam sa trimiteti echipei Afaceri.ro, pana pe 23 februarie 2018, o scurta descriere a unui proiect de investitii al companiei / o prezentare a companiei (in limba engleza) care sa poata fi prezentata direct potentialilor investitori/parteneri americani. Dosarele dvs. pot fi insotite de elemente ajutatoare sub forma unor: prezentari Power Point, brosuri/mape de prezentare, video-uri sau alte materiale. Serviciul presupune achitarea unei taxe de 150 Euro.

In cadrul aceluiasi program, pentru a fi reprezentati in cadrul intalnirilor B2B din SUA, aveti posibilitatea de a va completa si profilul firmei in cadrul unui formular de interese trimis de Afaceri.ro, cu informatii ce vor fi transmise ulterior co-organizatorilor din America.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.