FRESH

23
apr.

INTERVIU Marian Trifu: „A face export este mult mai simplu decat era inainte”

In cadrul Conferintei Afaceri.ro Constanta, organizata de Arhipelago Interactive, APEC si JCI Constanta, Marian Trifu, dierctor al Directiei Dezvoltare Export a acordat un interviu in care a vorbit despre sprijinul pe care il pot primi antreprenorii romani care doresc sa isi exinda afacerile pe piata externa.

Marian Trifu este absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA si detine un titlu de Master in Management si Comunicare in Afaceri, obtinut la Academia de Studii Economice din Bucuresti. De asemenea a urmat cursurile Colegiului National de Aparare si ale Institutului Diplomatic Roman.

Intreprinzatori.ro: Cazul dumneavoastra, ca director in cadrul Ministerului Economiei este unul cumva special, pentru ca veniti din zona privata. Cum a fost aceasta trecere dintr-un domeniu in altul?
Marian Trifu: Trecerea a fost abrupta. Era si normal sa fie asa, dar nu a fost una foarte dificila. A fost abrupta pentru ca, bineinteles, unele sunt conditionarile si activitatea in mediul privat si altele sunt conditionarile si activitatea in mediul public. Si sunt convins ca fiecare om, care este stapan pe ceea ce face nu are si nu va avea nicio problema din a trece dintr-o parte in cealalta, indiferent ca vorbim de la public la privat sau de la privat la public.

[Citeste continuarea pe Intreprinzatori.ro]

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.