FRESH

14
mai

INTERVIU George Safir: Pentru a ne compara cu celelalte state din UE trebuie sa crestem puterea de cumparare si pe cea de consum

In cadrul Conferintei Afaceri.ro Vaslui 2014, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), George Safir, director executiv al Safir SRL a acordat un interviu in care a vorbit despre succesul in afaceri, atragerea de fonduri in afacerile agricole, dar si despre exporturi.george-Safir

Intreprinzatori.ro: Sunteti unul dintre intreprinzatorii cu cea mai puternica ascensiune in aceasta zona (Vaslui, n.red.). Carui fapt se datoreaza acest succes al dumneavoastra, aceasta crestere?
George Safir: Doar prin munca si perseverenta poti ajunge sus. Daca nu muncesti nu faci nimic. Intr-adevar, m-au ajutat si fondurile europene foarte mult, daca nu aveam acces la ele, nu ajungeam aici – am implementat 4 proiecte. Dar, revenind la intrebare: doar prin munca.

Intreprinzatori.ro: Chiar am observat ca cele mai mari investitii ale dumneavoastra au avut cofinantare de la Uniunea Europeana. Ce sfaturi ati da oamenilor care doresc sa acceseze astfel de fonduri?
G.S.: Alocarea de fonduri europene, daca ar functiona in continuare la fel cum a functionat pana prin 2010, ar fi o gura de oxigen pentru oricine…[citeste continuarea pe Intreprinzatori.ro].

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.