FRESH

5
mai

In perioada 24-28 va fi organizata o misiune economica speciala la Beijing pe tema exportului de produse alimentare

  • Arhipelago, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si Trade in Service Union, cu acordul Comisiei de Comert a Beijingului, organizeaza o Misiune Economica sub egida Afaceri.ro dedicata exportului de produse alimentare si investitiilor in agricultura, Romania – China 2015, in perioada 24-28 mai.
  • 15 companii din Romania vor avea sansa de a identifica potentiali parteneri de afaceri din China, in cadrul Conferintei Afaceri.ro Beijing din data de 26 mai 2015 si in cadrul intalnirilor B2B planificate.

 Misiune economica Conferinta Beijing  Afaceri.ro Misiunea economica Afaceri.ro Beijing 2015 se adreseaza producatorilor din agricultura, exportatorilor de produse alimentare, intreprinzatorilor si autoritatilor care intentioneaza exportul produselor agroalimentare pe piata din China si/sau atragerea de investitii din China. Pe 26 mai va avea loc Conferinta Afaceri.ro Beijing unde este asteptata participarea a 60 reprezentanti ai companiilor si autoritatilor din China.

Potrivit Ziarului Financiar: „Exporturile romanesti de produse agroalimentare romanesti in China au totalizat anul trecut numai 8,4 milioane de euro. Cele mai exportate produse alimentare romanesti catre economia chineza sunt nucile si fructele (3,4 milioane de euro), bauturile alcoolice (3,2 milioane de euro) si carnea (0,7 milioane de euro). Exporturile agroalimentare romanesti in China nu inseamna aproape nimic in totalul de peste 5 miliarde de euro pe care companiile agricole prezente local il fac din livrarile in strainatate.

La eveniment vor lua cuvantul reprezentanti ai institutiilor oficiale: Seful Misiunii Diplomatice Excelenta Sa Domnul Doru Costea, Ambasadorul Romaniei la Beijing, Daniel Constantin,  Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihaela Maria Ciuciureanu, Secretar General Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, intreprinzatorii Andrei Hohan, Managing Partner FiaTest, Marius Alexa, CEO Arhipelago, dar si reprezentantul Comisiei de Comert a Beijingului.

Detalii despre agenda misiunii economice si a conferintei sunt disponibile pe pagina web: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-beijing-2015/.

Cei care sunt interesati de participarea la misiunea economica si doresc informatii despre costurile asociate participarii, sunt rugati sa completeze formularul disponibil la adresa: http://goo.gl/YMl5TZ sau sa trimita un email la adresa evenimente@arhipelago.com.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Poliglotis, Asociatia Mici Producatori, The Orchard, Investitii.ro, Travis.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.