FRESH

16
dec.

În data de 21 decembrie: webinar despre Leadership aplicat- Metoda coaching în 7 pași

Afaceri.RO Suceava, CCI și USV vă invită la un webinar despre Leadership aplicat: Metoda coaching în 7 pași, susținut de Radu Nechita, Training Partner Mentor Training – “Performanță prin educație pentru oameni și organizație”.

Dacă dorești să participi, te invităm să accesezi link-ul https://forms.gle/yyEpexXPHNk7tZ997 și să completezi formularul de înregistrare pentru a-ți asigura locul la întâlnirea de luni, 21 decembrie în intervalul 19:00 – 20:00, pe platforma Zoom.

Training Partner MENTOR Training – licentiat LIFO ® şi Human Synergistics ®, Radu Nechita are experienta certificata in managementul echipelor de vanzari, tehnici de comunicare si negociere, sisteme de vanzare, sisteme manageriale, cultura organizationala obtinuta in companii multinationale:

  • din 2001 pentru ING Romania si 2005 CitiBank Romania, apoi Mentor Training
  • peste 600 de cursuri sustinute in cariera, cu peste 7000 de participanti.
  • programe de antrenare manageriala cu peste 500 de manageri de linie si de mijloc sustinute în ultimii 14 ani.
  • peste 60 de cursuri deschise pe teme de managementul echipelor si procese de vanzare sustinute din 2006.
  • ofera gratuit clientilor Mentor Training:
    „Pilula de Training” – un instrument de dezvoltare profesionala, care promoveaza tehnici de vanzare consultativa si bune practici utile in procesul de vanzare si cel managerial.
    „Pilula de Management” – se adreseaza antreprenorilor, managerilor, team leader-ilor si coordonatorilor de departamente, contine analize, bune practici si perspective, plus instrumente de aplicat imediat.
  • Autor al cărților: Către leadership prin management și Vânzarea consultativă – 125 de tehnici, Radu Nechita ne pune la dispoziție material utile și pe canalul de youtube Radu Nechita.

Vă așteptăm! 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.