FRESH

8
apr.

Impresii post-eveniment: Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015

Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015Vineri, 3 aprilie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui a avut loc Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015. Acest eveniment a oferit participantilor prilejul de a afla numeroase informatii utile despre mediul de afaceri din judetul Vaslui si din intreaga regiune. Organizatorii conferintei au fost Arhipelago, CCIAVS si APEC.

In prima parte a conferintei, domnul Vasile Paval, primarul Municipiului Vaslui, ne-a prezentat Strategiile de dezvoltare economico-sociala a municipiului Vaslui pentru 2014-2020. „Aceasta strategie este un demers deosebit de important si relevant pentru arealul format din Podul Metropolitan Vaslui, ce cuprinde municipiul Vaslui, resedinta judetului Vaslui, precum si alte 11 unitati administrativ-teritoriale de baza (UATB), situatie in imediata vecinatate a sa”, a precizat Domnul Primar Paval. Acesta a prezentat si o serie de propuneri de proiecte pentru Municipiul Vaslui si pentru cele 11 UATB: Balteni, Delesti, Laza, Lipovat, Muntenii de Jos, Muntenii de Sus, Puscasi, Stefan cel Mare, Valeni, Tanacu si Zapodeni.
Aceste strategii au fost, mai apoi, dezbatute de catre domnul Bogdan Balaniscu (Co-fondator si Partener asociat Koncylion) si de catre domnul Ionel Constantin, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui.

A doua parte a conferintei a fost reprezentata de o dezbatere marca Finantare.ro. Discutia acestei sectiuni a fost condusa de catre doamna Anca-Laura Ionescu, Secretar de Stat la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. Printre subiectele dezbatute s-a aflat si Forumul International de Intalniri Organizate Futurallia, ce va avea loc in luna iunie, la Bucuresti. Dezbaterea a fost antrenata de catre domnul Flaviu Manea (Administrator Icons-Port) si de catre domnul Catalin Moraru (Administrator Morandi-Com).

A treia sectiune a conferintei a fost dedicata resurselor umane. Doamna Florentina Vasilescu, Coordonator regiune Nord-Est in cadrul CNDIPT, a adus in discutie situatia actuala si perspectivele invatamantului dual – profesional si tehnic, completata fiind de doamna Letitia Lucescu de la Evolutiv Consultants Network. Spre finalul conferintei, domnul Radu Nechita de la Mentor Training le-a oferit participantilor la eveniment un Coaching in 7 pasi despre motivarea angajatilor, iar doamna Dr. Ing. Speranta Stomff ne-a facut o prezentare a serviciilor de la centrul ASRO.

Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015 s-a incheiat cu lansarea de carte a doamnei Catrinel Zaharia. „Totul despre femei – mic tratat de regasire” s-a bucurat de un real succes in cadrul evenimentului.

Conferinta a reunit peste 90 de participanti. Acestia au considerat informatiile prezentate ca fiind foarte relevante, iar contactele create atat la eveniment, cat si in cadrul intalnirilor private, extrem de utile.

Va invitam sa urmariti in continuare site-ul www.afaceri.ro pentru a afla noutati despre urmatoarele conferinte care se vor desfasura in orasul dumneavoastra.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.