27
iun.

Misiune Economică Afaceri.ro Armenia 2023

Avem plăcerea să vă aducem în atenție o nouă oportunitate de explorare a piețelor internaționale și de stabilire a contactelor valoroase. În perioada 17-24 august 2023, vă invităm să vă alăturați misiunii economice organizate de Afaceri.ro, care va avea loc în Armenia, o țară cu o istorie bogată și un peisaj impresionant deosebit.

Această misiune economică oferă posibilitatea unică de a întâlni oameni de afaceri locali, de a explora piețele și industriile din Armenia și de a stabili contacte valoroase pentru afacerea dumneavoastră. Iată câteva dintre aspectele pe care le puteți aștepta în timpul acestei misiuni:

  • Participarea la întâlniri și sesiuni de networking cu antreprenori și lideri de afaceri din Armenia, care vă pot oferi perspective interesante și idei inovatoare.
  • Vizite la companii locale de succes, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine mediul de afaceri armean și să identificați posibile colaborări.
  • Participarea la conferințe și prezentări care vor explora potențialul economic al țării și vă vor oferi informații valoroase despre piața armeană.
  • Oportunitatea de a explora cultura și tradițiile locale, de a gusta deliciile gastronomice specifice și de a admira frumusețea peisajelor din Armenia.

Această misiune economică reprezintă o modalitate excelentă de a vă extinde orizonturile și de a identifica noi oportunități de afaceri într-o destinație promițătoare. Nu ratați șansa de a face parte din această experiență unică!

Pentru a vă înscrie și a vă asigura un loc în această misiune economică în Armenia, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.