FRESH

23
mai

Gramma – Vinul Conversatiei sustine Conferintele Afaceri.ro

Conferinta Afaceri.ro Iasi este pe ultima suta de metri si cu aceasta ocazia ne bucuram sa avem alaturi de noi parteneri cu traditie. Gramma Wines este si in 2013 sustinator al evenimentelor business, de calitate – marca Arhipelago.

Conceptul Gramma a fost creat ca un omagiu adus vorbirii. Comunicarea intre prieteni, intre straini sau intre generatii, inzestrata de efectele magice ale unui vin atat de echilibrat se transforma in arta. Fiind primul brand romanesc care isi pune forta nebanuita in cuvant, Gramma promoveaza educatia aleasa si exprimarea curata.

Asadar, Vinurile Gramma nu puteau lipsi de la Conferintele Afaceri.ro, care isi propun sa educe si sa aduca participantilor exemple reale de succes ale afacerilor locale care s-au dezvoltat la nivel international. Casa Olteanu este un astfel de exemplu local, de care suntem mandri.

935769_511822898878166_1203689319_n

Pentru orice propuneri de colaborare aveti in plan, care implica Vinurile Gramma,  puteti lua legatura cu Marian Olteanu – marian.olteanu@grammawines.ro sau va puteti intalni cu reprezentantii Gramma la Conferinta Afaceri.ro – Iasi, 24 mai 2013, la sediul Camerei de Comert si Industrie.

De asemenea va prezentam si doua articole frumoase care prezinta noile sortimente de vinuri de la Casa Olteanu, care cu siguranta va vor trezi simturile: Liric si Epic. (urmand sa va fie prezentate si calitatile vinului Dramatic, in curand)

Multumim echipei de la Gramma Wines, care este alaturi de noi an de an si totodata ii felicitam pe membrii acesteia pentru produsele si serviciile oferite, pe care le-au dezvoltat continuu cu pasiune, incredere si creativitate!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.