FRESH

Afaceri.ro Iasi
9
mart.

Florin Jianu va fi prezent la Iasi pe 4 aprilie, la Forumul Afaceri.ro

Ne face o deosebita onoare sa anuntam invitatul special la Forumul Afaceri.ro Iasi 2017, Florin Jianu, antreprenor roman si fost Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 – cel mai complex eveniment international de afaceri si investitii din regiunea de Nord-Est a Romaniei va avea loc marti, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iasi. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC si Invest in Iasi. Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.

La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire. Intreprinzatorii ieseni vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.

In cadrul panelului „Entrepreneurship: Challenges and road to succes„, Florin Jianu va dezbate teme economice de actualitate: programul Romania Start-up Nation, legea preventiei, modificarile fiscale, impactul masurilor guvernamentale si a crizei politice asupra mediului de afaceri romanesc si a investitiilor. Moderator al dezbaterii economice va fi George Onofrei, initiator al publicatiei economice Iasul in Afaceri.

Scurta Biografie:
Florin Jianu a fost presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, singura organizatie reprezentantiva pentru IMM-uri la nivel national. Din martie pana in decembrie 2014 a fost ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism si presedinte al Uniunii Europene a Tinerilor Intreprinzatori (Young Entrepreneurs of the European Union – JEUNE) din ianuarie 2012 pana in martie 2014.
De asemenea, din ianuarie 2008 pana in martie 2014, Florin Jianu a fost presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania. In luna ianuarie 2017, a fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, demisionand la 2 februarie 2017.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina evenimentului: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2017-forum/.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.