FRESH

Afaceri.ro Odesa 2016
17
iun.

Dezvolta-ti afacerea participand la Misiunea economica Afaceri.ro Odesa

In perioada 7-9 iulie 2016, Finantari.md, APEC Iasi si Arhipelago, cu sprijinul Primariei din Odesa, organizeaza Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa 2016.

Evenimentul are scopul de a promova oportunitatile de parteneriate Ucraina-Romania, dezvoltarea relatiilor de import-export si promovarea oportunitatilor de investitii bilaterale.
La acest eveniment vor fi prezente 30 de companii romanesti, 15 companii moldovenesti, 100 de companii ucrainene si reprezentanti ai administratiilor publice locale si regionale.
Programul misiunii cuprinde o serie de activitati menite sa incurajeze colaborarile intre Romania si Ucraina, sa prezinte mediul de afaceri ucrainean si sa ofere oportunitatea de a participa la intalniri business delegatilor din Romania. Un momentul special al misiunii este Conferinta Internationala Afaceri.ro Odesa 2016. aceasta va cuprinde sesiuni precum:

  • Dezbateri despre oportunitati de investitii in regiunile participante;
  • Business Matching & Networking.

In plus, participantii vor avea oportunitatea de a lua parte la alte activitati interesante:

  • training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainean, pregatirea companiei pentru export, prezentarea delegatiei si a participantilor la misiune;
  • networking dinner, la care vor participa delegatii din Romania si Republica Moldova, dar mai ales oameni de afaceri din Odesa;
  • intalniri de afaceri si cu reprezentanti ai administratiilor locale;
  • vizita la obiective turistice renumite, cum ar fi Crama Purcari, Treptele Potemkin, Opera din Odesa, Filarmonica din Odesa, Cetatea Alba.

Detalii despre agenda misiunii economice si a conferintei pot fi gasite pe pagina web: http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-odesa-2016/.

Cei interesati de participarea la misiunea economica si doresc mai multe informatii despre aceasta sunt rugati sa completeze formularul disponibil la link-ul https://goo.gl/3kSx9V sau sa trimita un e-mail la adresa evenimente@arhipelago.com.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Unicredit Business Solutions, HR Logistics 2014, Purcari, Promos Collection, Exonia, autonom, Tehnopolis, Enterprise Europe Network, Euroregiunea Dunarea de Jos, Camera de Comert si Industrie Iasi, Hobbit, Iconic Cluster, Invest in Iasi, Fabricat in Iasi, Investitii.ro, Travis, Meteo.ro, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Ziarul Evenimentul, Hotnews, Startup Cafe, Radio Romania Iasi, Edufin, Wall-Street Md, Diez Md, Revista 22, Forbes, Jurnalul de afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, Managementul-Proiectelor.ro, PlanDeafacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.