FRESH

23
iul.

Despre antreprenoriat si finantari, la conferinta Afaceri.ro Braila

* Regula de „aur’ pentru succes este creionata – asa a reiesit din prezentari (asa e si in realitate!) – cu atributele cunoscute: curaj, incredere, munca si pasiune 

Conferinta Afaceri.ro (anuntata aici la http://brailachirei.wordpress.com/2014/06/19/la-braila-conferinta-pentru-intreprinzatori/) a reunit vineri, 20 iunie 2014, la Braila, oameni de afaceri (servicii, comert, productie), din banci si asigurari, ONG-uri si nu numai. Organizatorii principali – Afaceri.ro (de la Iasi), Marius Alexa – CEO la Arhipelago (http://arhipelago.com/), Administratia Zona Libera (AZL) Braila – director general Mircea Florin, care i-a invitat pe cei interesati sa indrazneasca, sa intrebe, sa ceara lamuriri. In plus, AZL are si posibilitati de inchiriere spatii dar si inchiriere ambarcatiune („Zorile”, pentru scurte croaziere pe Dunare).
Evenimentul si-a propus sa furnizeze informatii practice despre antreprenoriat, surse de finantare si noi tehnologii. In sala de conferinte a restaurantului „Privighetoarea”‘ din parcul Gradina Publica (Gradina Mare) i-am remarcat si pe Ioan Lucian Ciocan – administrator SC Pan Euro Invest SRL, prof. Teodora Ilie  – presedinte Organizatia „TREBUIE!” Braila, Carmen Sirbu de la Universitatea „Danubius’ Galati,  Cristian Kont – manager la firma Concept Ack Clean.

Album foto in arhiva revistei de cultura si informatie Braila Chirei la https://www.facebook.com/ArmandaFilipine/media_set?set=a.10202342078860403.1073741848.1445089699&type=1, pe pagina facebook Armanda Filipine.

100_4477In deschidere au vorbit si Aurel Gabriel Simionescu – primarul municipiului Braila, Stefan Fusea – presedinte Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. Au mai facut prezentari Virgil Curcumeli de la Fundatia CDIMM Braila – despre programul european Horizon 2020, Bogdan Secara – manager la Active Business Plus – despre  necesitatea de a lucra motivat, cu pasiune (n.aut. M-am regasit in cele spuse de Bogdan, mi se pare ca asa e cel mai bine sa lucrezi!), Radu Nechita – mentor training,  Cristina Toma de la Loop Operations, Dana Ghinet de la Acces Project Investment, Andrei Tabarcea de la Business Angels (start-up-urile care doresc sa se inscrie o pot face pe platforma Businessangels.ro  si exista sanse sa primeasca ajutor de la finantatori cu experienta in afaceri), Cristian Culea de la Constanta – despre turism de aventura, o zona care se poste dezvolta cu succes in Romania.   100_4487

100_4500 Una dintre partile atractive a evenimentului a fost cea practica – un joc de prezentare/ cunoastere  in care participantii au avut ocazia sa se prezinte unii altora, sa faca schimb de carti de vizita si sa transforme ocazia in oportunitati de afaceri.

La final, gazdele au oferit un premiu – prin tragere la sorti. Acesta (o tableta) a revenit unei femei de afaceri din Braila.

(Sursa: Braila Chirei)

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.