5
apr.

Cum iti poti dezvolta afacerea in 2016 ?

Au trecut doar 3 luni din 2016, iar scenariul pe care-l avem in fata ne arata ca vom avea parte de un an al provocarilor pe toate planurile. Schimbarile Codului Fiscal, viitoarele alegeri locale si parlamentare, noi fonduri europene de accesat, vulnerabilitatile economiei ne indeamna sa stam cu ochii-n patru pe mediul de afaceri romanesc .
Oare suntem pregatiti pentru ceea ce urmeaza?

Vom incerca sa aflam raspunsul intr-o noua conferinta dedicata mediului de afaceri din Suceava, Conferinta Afaceri.RO, din 8 aprilie, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava .
Timp de o zi, 12 speakeri, antreprenori, consultanti si specialisti, vor vorbi despre cum poti dezvolta cu succes un business in Romania, oportunitatile de finantare nerambursabila, cum sa folosesti strategiile de marketing in mediul online si cum afecteaza cash-flow-ul firmei noul cod fiscal.

Din 2016, impozitul pe veniturile microintreprinderilor s-a modificat, astfel ca plafonul veniturilor de la care se datoreaza impozitul pe profit s-a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%. Ce impact au astfel de masuri pentru antreprenorii romani? Aflam de la specialistii firmei AVISSO din Iasi, compania specializata in Accounting Services, Human Resources si Business Consulting.

In cadrul conferintei Afaceri.RO va fi analizat si prezentat modul in care mediul online si dezvoltarea tehnologica accelerata influenteaza modelele de afaceri, politicile de marketing si intrumentele de lucru. Sesiunea New Media & Marketing online ii va avea ca speakeri pe Ovidiu Popica (StartupCafe.RO) si Cristian Ignat (fondator Canopy).
In cadrul sectiunii antreprenoriat vom avea placerea de a-l asculta pe Vasile Armenean, fondator al Betty Ice, firma care anul trecut a inregistrat o cifra de afaceri de 26 milioane de euro. Vom afla de la el despre provocarile intalnite in acest business dar si despre strategia care i-a asigurat succesul.

Tot la aceasta sectiune vom avea ca invitati 2 tineri antreprenori, originari din Suceava, Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, care au lansat anul trecut businessul inovativ : ceasuri de mana din lemn. Afacerea lor este in continua crestere si se bucura de notoriate pe pietele din: SUA, Dubai sau Marea Britanie.

Speram ca v-am starnit interesul si ca veti participa la conferinta din 8 aprilie.
Astfel Camera de Comert si Industrie Suceava pune umarul la dezvoltarea mediului antreprenorial local asa cum afacut-o si in ultimii 3 ani cand la aceasta conferinta am adus in Suceava oameni importanti precum: Felix Patrascanu, Co-fondato Fun Courier sau Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare sau Bogdan Pitigoi, Presedinte grup Tester Auto Iasi .
Pentru inscriere accesati pagina: www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2016/ sau contactati-ne la 0230 521 506 sau office@ccisuceava.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Avisso, Allbiz, WinMENTOR, Acces Project Investments, Exonia, O-Bag Store Iasi, Hambarul lui Eustache,BRD, Promos Collection, Startup Cafe, JCI, Hotnews, Monitorul, Viva Fm, Impact Fm, News Bucovina, Bucovina TV, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, Plandeafacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.