FRESH

Arhipelago
15
apr.

Asistenta si oferte speciale de promovare online pentru participantii la conferintele Afaceri.ro

In zilele noastre, cea mai mare parte a publicului se gaseste pe internet si, ca urmare, sa iti faci cunoscuta afacerea in mediul online este o necesitate. Acesta este motivul pentru care ne-am propuns sa va fim alaturi, facilitand interactiunea serviciilor dumneavoastra cu publicul vizat.

De-a lungul celor 15 ani de activitate am creat instrumentele potrivite pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Pe langa proiectul Afaceri.ro care pune accent pe networking, oameni, modele, informatii si idei, inclusiv referitoare la marketingul online, dispunem in principal de canalele Finantare.ro, Plandeafacere.ro si Meteo.ro, menite sa transmita informatii utile si sa expuna mesajul celor care doresc sa se faca cunoscuti in fata publicului potrivit.

Ne intereseaza foarte mult care sunt nevoile dumneavoastra la acest capitol, fapt pentru care va rugam sa ni le impartasiti. Doar in acest mod va putem intampina cu o propunere de campanie personalizata de promovare. Astfel, va invitam sa ne spuneti ce obiectiv de marketing vizati, iar noi va vom transmite cum va putem ajuta sa va atingeti obiectivul, pe baza experientei noastre.

Credem intr-o colaborare win-win si, in primul rand, dorim ca partenerii nostri sa fie satisfacuti de campaniile pe care le derulam impreuna. Ne acordati sansa sa contribuim la succesul afacerii dumneavoastra?

Va stam la dispozitie pe adresa de e-mail publicitate@arhipelago.com pentru a va transmite orice informatii suplimentare considerati ca va sunt utile (exemple de campanii derulate, rezultate obtinute).

Succes in afaceri!
Echipa Afaceri.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.