FRESH

19
iun.

Aparitii media ale conferintei Afaceri.ro Tulcea, 19 iunie 2014

Pe 19 iunie, la Hotel Delta ****, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la conferinta Afaceri.ro -Training / Workshop „Black Sea – BI NET”.

Evenimentul isi propune sa furnizeze informatii practice despre internationalizarea afacerilor si surse de finantare.

Pe 19 iunie, la Hotel Delta ****, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la Conferinta Afaceri.ro: Training / Workshop „Black Sea – BI NET”, pentru a afla cele mai noi informatii privind internationalizarea afacerilor si sursele de finantare.

[citeste continuarea]

[sursa: Jciconstanta.ro]

 

Acces Project Investments va invita la Conferinta Afaceri.ro de la Tulcea

Pe data de 19 iunie 2014 va avea loc la Tulcea, la Hotelul Delta din strada Isaccei 2, Conferinta Afaceri.ro care isi propune sa furnizeze informatii practice despre surse de finantare si internationalizarea afacerilor. La eveniment vor participa oameni de afaceri care vor impartasi din experienta lor in ceea ce priveste temele mentionate.

Conferinta este dedicata intreprinzatorilor si managerilor ambitiosi care doresc sa isi dezvolte afacerile valorificand oportunitatile de finantare existente si prin extinderea pe piete externe.

[citeste continuarea]

[sursa: Acces-investments.eu]

 

Daca esti din Tulcea sau ai drum pe acolo maine, 19 iunie, poti participa la Conferinta Training/Workshop „Black Sea – BI NET”, desfasurata la Hotel Delta 4.

Participand la aceasta Conferinta, oamenii de afaceri pot afla cele mai noi informatii privind internationalizarea afacerilor si sursele de finantare.

Vei pleca nu doar cu experienta participarii, ci si cu clienti potentiali, idei si solutii pe care sa le poti pune in practica in domeniul vizat de tine, inspiratie manageriala, dar mai ales contacte si parteneri puternici.

Cui se adreseaza?

Conferinta este dedicata intreprinzatorilor si managerilor ambitiosi care doresc sa isi dezvolte afacerile valorificand oportunitatile de finantare existente si prin extinderea pe piete externe.

[citeste continuarea]

[sursa: Ideideafaceri.manager.ro]

 

Conferinta Afaceri.ro Tulcea 2014 – TRAINING / WORKSHOP „BLACK SEA – BI NET”

Conferinta Afaceri.ro Tulcea 2014 isi propune sa furnizeze informatii practice despre surse de finantare si internationalizarea afacerilor.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru a va rezerva un loc, completati formularul de inscriere: http://goo.gl/sS2GkP.

[vezi sursa]

[sursa: Now-events.net]

 

Afaceri.ro

Finantare.ro

PlanDeAfacere.ro

Managementul-Proiectelor.ro

Intreprinzatori.ro

Cariere.ro

Imobiliar.ro

Asigurari.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.