FRESH

11
oct.

Afaceri.ro Business Newsletter #1

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020

Afaceri.ro a început înscrierile pentru misiunea economică EXPO Dubai 2020 care se va desfășura în perioada 23 ianuarie-28 ianuarie 2022.
Misiunea economică EXPO Dubai 2020 reprezintă o oportunitate pentru oamenii de afaceri din țară ca să participe la expoziția mondială EXPO Dubai 2020 și să descopere modelele de afaceri din regiunea Golfului Persic.
B2B meeting-urile, vizitarea pavilioanelor din cadrul EXPO Dubai 2020, participarea la evenimentele business și culturale, vizitarea principalelor obiective turistice din Dubai dar și multe alte activități vor fi organizate de către Afaceri.ro în scopul facilitării schimburilor de contacte, stabilirea de parteneriate și negocierea potențialelor proiecte de colaborare ale participanților misiunii cu oamenii de afaceri din străinătate.

Pentru mai multe detalii despre agenda misiunii economice Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 și formularul de participare accesează acest link: https://www.afaceri.ro/trade-mission-afaceri-ro-expo-dubai-2022/

Bootcamp Afaceri.ro în Muscat, Oman

Afaceri.ro a lansat înscrierile pentru bootcamp-ul în Muscat, Oman.
Prin intermediul bootcamp-ului Afaceri.ro Oman, participanții vor descoperi cât de atractivă este această regiune pentru potențialii investitori, care sunt cele mai dezvoltare ramuri ale economiei, vor identifica în ce măsură își pot valorifica potențialul de business prin colaborarea cu oamenii de afaceri din Oman, vor afla despre tradițiile locale și vor vizita principalele atracții turistice din Muscat.
De asemenea, Afaceri.ro va organiza traininguri și activități de networking pe tot parcursul bootcampului.

Remarcă:
Bootcampul Afaceri.ro Oman se va desfășura în perioada 28 ianuarie – 1 februarie 2022, îndată după misiunea economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020

Vă puteți înscrie la ambele evenimente.

Pentru mai multe detalii despre agenda bootcamp-ului Afaceri.ro în Muscat, Oman și formularul de participare accesează acest link: https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-oman-2022/

Speed networking în rețeaua Afaceri.ro

Cluburile Afaceri.ro organizează Miercuri, 20 octombrie 2021, de la ora 18:00 un eveniment de networking destinat antreprenorilor, managerilor, profesioniștilor și tinerilor interesați de dezvoltarea afacerilor. Evenimentul oferă posibilitatea de a întâlni potențiali parteneri de afaceri din întreaga țară.

Vei putea să îți prezinți pe scurt afacerea și să găsești posibili colaboratori pentru parteneriate profitabile. 

Evenimentul gratuit de networking este organizat de Cluburile Afaceri.ro în cadrul comunității Afaceri.ro.

Înscrie-te acum pentru a primi accesul la întâlnirea de networking pe platforma Zoom: https://forms.gle/KfRyN9W1ZhadjZ4g6

Devin-o membru Club Afaceri.ro

Comunitatea Afaceri.ro este rețea de cluburi de afaceri întinsă pe întreg teritoriul României cât și în diasporă. Membrii Afaceri.ro sunt antreprenori, manageri și alți profesioniști reuniți pentru socializare, dezvoltare profesională și a afacerilor prin acces la informații de calitate, modele, contacte de afaceri și proiecte comune. În cadrul comunității activează și alte organizații și inițiative de sprijinire a anteprenorilor.

Beneficii ale apartenenței:

  • Dezvoltare antreprenorială – prin seminarii, conferințe, mentorat.
  • Contacte de afaceri – prin întâlnirile de networking.
  • Implicare în comunitate – proiecte comune pentru comunitate

Înscriere
Poți solicita detalii la coordonatorul clubului din regiunea ta sau să completezi formularul de aici.
Dacă dorești să înființezi un nou club ne poti contacta aici.

Abonează-te la Afaceri.ro Business Newsletter!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.