Brasov
26
apr.

Afaceri.ro, 11 mai, Brasov: Instrumente pentru dezvoltarea afecerilor locale

Din nou la Brasov! Suita de conferinte Afaceri.ro revine in orasul de sub Tampa cu o conferinta deja traditionala, cu speakeri de seama si networking de calitate.

Conferința Afaceri.ro Brasov 2016 a ajuns la ce-a de-a patra editie si va avea loc pe 11 mai 2016, incepand cu ora 13:00, la Hotel Lux Divina.

Evenimentul este organizat de Arhipelago și APEC, în parteneriat cu compania brasoveana Alchemy Consulting & Training prin divizia dedicata organizarii de evenimente Impact Events.

Conferinta Afaceri.ro Brasov 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: povesti antreprenoriale de succes, reglementarile noului Cod Fiscal, noile Finanțări active 2014 – 2020, utilizarea metodelor de marketing online în promovarea afacerii. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentări interactive, dezbateri și ateliere de lucru susținute de profesionisti în domeniu.

Anul 2016 este un an important, cu o prognoză de crestere economică, cu noi programe de finatare deschise si cu un nou val de antreprenori ieseni care vor sa obtina performanta in mai multe domenii. Temele propuse vin in intampinarea acestor noutati si cresteri in zona de business locala.” (Marius Alexa, Fondator Afaceri.ro)

Printre speakerii care au acceptat invitatia se regasesc: D-na ambasador Angela Filote (Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Bruxelles), Carmen Marcus (consilier economic Semestrul european Bruxelles), Stelea Laurentiu (secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene), Andrei Rosu (ultramaratonist, coach, sustinator Hospice Casa Sperantei), Ovidiu Popica (Project Manager Startup Cafe), Zoltan Szigeti (Presedinte, The Group), Sorina Blejan (Camera de Comert si Industrie Brasov), Marius Maier (Owner, CMC GRUP Broker de Asigurare), Buta Nicoleta (director OJFIR Brasov – Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale), Vajda Lajos (vicepresedinte Clustero – Asociatia Clusterelor din Romania), Ciprian B. Visan (presedinte A.O.A. Proinvest Brasov), Adrian Teposu (CEO Contana), Roxana Manzatu (Asociatia Start Voluntar), Anamaria Popa (director general Allbiz), Sorin Peligrad (Trainer, coach), Marius Alexa (CEO, Arhipelago).

Pentru a aduce un plus valoare continutului din cadrul conferintei, puteti trimite intrebarile adresate speakerilor evenimentului, accesand link-ul: https://goo.gl/EJ2PZD.

O atentie deosebita va fi acordata subiectelor Reglementarile noului Cod Fiscal si New Media & Online Marketing. Aceste teme vor fi aprofundate in cadrul sesiunii de workshop:

  • Reglementarile noului Cod Fiscal, va fi sustinuta de specialisti care vor aborda aceasta tematica folosind spete concrete si facilitate de catre expertii Contana.
  • New Media & Online Marketing, impreuna cu un specialist in marketing online, un antreprenor local de succes, si un expert in comunicare online, vor discuta cum poate fi pus internetul la lucru pentru afacerile mici si mijlocii.

Dupa eveniment, persoanelor care au achizitionat biletul VIP, vor avea acces suplimentar la degustarea de vinuri organizata de catre Casa de Vinuri Cotnari si networking restrans cu speakerii si partenerii evenimentului, dar si degustarea de produse de la Casa de Turta Dulce si Luado Chocolate. Spre final veti putea participa la tombola cu carti, din domeniul de business, oferite de catre Bookcity.

Pentru mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Brasov veti putea gasi pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-2016/.

De asemenea, puteti accesa pagina de facebook al evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1134389913280613/.

Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/wQhA4U.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: CMC Grup Broker de Asigurare, Cotnari, WinMENTOR Enterprise, Camera de Comert si Industrie Brasov, Impact Events, Cluster agrofood Tara Barsei, Tea Garden, JCI Romania, JCI Brasov, Startup Cafe, Happy Moms, Centrul pentru Copii si Tineret Sf Sebastian Brasov, Bookcity, Promos Collection, Exonia, Autonom, La Casa de Turta Dulce, HotNews, newsbv.ro, 24 FUN Brasov, Iubim Brasovul,romanticu.org, Gazeta Brasovului, Best of Brasov, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Puteti contacta direct organizatorii la evenimente@arhipelago.com/ sorin.peligrad@impact-events.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.