FRESH

Afaceri.ro SUA
25
oct.

A treia editie a unei misiuni economice Afaceri.ro in Statele Unite va avea loc in luna ianuarie 2018

Participantii vor merge la targul CES din Las Vegas, in San Francisco si Silicon Valley

In aceasta perioada ne pregatim deja sa „cucerim” Statele Unite pentru a treia oara in decurs de un an. In perioada 8 – 17 ianuarie 2018 antreprenorii romani vor avea ocazia sa cunoasca si sa se familiarizeze cu mediul de afaceri american prin intermediul Misiunii economice Afaceri.ro SUA: California-Nevada 2018.


Alaturi de membrii Afaceri.ro, indeamnam sa ni se alature in aceasta misiune economica atat antreprenori romani din industria digitala, producatori, importatori si exportatori de produse de larg consum, cat si reprezentanti ai companiilor romanesti care au ca obiectiv sa isi extinda afacerile pe piata din Statele Unite si sa se familiarizeze cu oportunitatile oferite de una dintre cele mai dezvoltate economii ale lumii.

Experienta traita in decursul celor 10 zile va fi una captivanta pentru delegatia Afaceri.ro, din punct de vedere al tuturor activitatilor pregatite, dar mai cu seama al celor business. Membrii vor lua parte, atat in Las Vegas cat si in San Francisco, la Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare targ de tehnologie din lume, dar si la vizite si intalniri cu cele mai mari companii din domeniul tehnologic si cu universitati din zona San Francisco si Silicon Valley. Antreprenorii romani prezenti vor profita astfel de unica oportunitate de a intra in legatura cu oameni de afaceri americani si de a crea contacte care ulterior pot duce la colaborari de business.

Al treilea eveniment in SUA vine in continuarea misiunii Afaceri.ro de a intari si creste comunitatea formata pe parcursul celor cinci ani de existenta, de a conecta afaceri si de a crea contextul deschiderii catre internationalizare pentru mediul antreprenorial romanesc.

CES Las Vegas 2018 are loc in perioada 9 – 12 ianuarie si este un eveniment global care a reprezentat, de la debutul sau si pana in prezent, platforma de lansare pentru inovatiile si tehnologiile care au schimbat lumea, dar si una dintre cele mai complete event experiences de pe glob. Editia din 2017 a marcat aniversarea a 50 de ani de existenta si a reprezentat un adevarat spectacol al viitorului in tehnologie. Targul a batut un record, gazduind peste 4000 de expozanti, atat companii dintre cele mai mari din lume, cat si peste 600 startup-uri.

Mai multe informatii despre Misiunea economica Afaceri.ro SUA: California-Nevada 2018 pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la adresa de email evenimente@arhipelago.com.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.