VASILE LUNGU

Director General, Domeniile Lungu
Vasile Lungu

VASILE LUNGU

Director General, Domeniile Lungu

Biography

Investitor in afaceri in agricultura inca din 2000, cu experienta de 32 ani in domeniul agriculturii, activand ca sef de ferma si mai apoi ca director ethnic in cadrul I.A.S. Popricani, a pus bazele unei afaceri de success in zona de Nord – Est a Moldovei.

Grupul de firme Domeniile Lungu activeaza in domeniul agriculturii de peste 15 ani, urmarind in permanenta in strategia dezvoltarii pe care a parcurs-o sa devina cat mai competitive nu numai la nivelul firmelor de acelasi profil, ci anticipand unele masuri ce se impun ca urmari a integrarii europene.

Domeniile Lungu concentrează resursele locale în cinci direcții de activitate: viticultură, agricultură, zootehnie, horticultură și turism.

Activitatea desfasurata in cadrul grupului de firme, se remarcă atât pe plan regional și local, cât și pe plan internațional prin diversitatea și impactul activitățiilor întreprinse pe terenurile aflate între Valea Prutului și câmpia Moldovei: de la cultivarea cerealelor, plantelor, a pomilor fructiferi și viței de vie, la creșterea animalelor și, mai nou, la dezvoltarea potențialului turistic local, odată cu dechiderea unui hotel de patru stele.

 

 

All sessions by VASILE LUNGU

Sesiunea Intreprinzatori.ro

10 feb. 2016
10:10 - 11:35
Camera de Comert si Industrie Iasi