VIOREL PANAITE

Managing Partner, Human Invest & Ken Blanchard Romania
Viorel Panaite

VIOREL PANAITE

Managing Partner, Human Invest & Ken Blanchard Romania
linkedin-icon

Biography

Viorel a fondat Human Invest in 1999, iar de atunci conduce compania si isi sustine echipa sa construiasca si sa implementeze proiecte pentru clientii acesteia. Human Invest reprezinta astazi in Romania mai multe companii internationale care ofera programe cu reputatie globala de dezvoltare manageriala si este un brand local recunoscut pentru programele sale de leadership.

In calitate de specialist, faciliteaza workshopuri de leadership si “change management” si este un promotor al conducerii prin valori comune, scop comun si puncte tari. Este profesor in cadrul The Entrepreneurship Academy (EA) – singura facultate antreprenoriala din Romania si mentor in cadrul programului pentru antreprenori Startarium.
Viorel sustine dezvoltarea unor ONG-uri precum: Teach for Romania, Centrul de Evaluare si Analize Educationale (CEAE), ARDOR, AIESEC Romania, Universitatea Alternativa. Publica frecvent articole in Ziarul Financiar, Business Magazin, Wall-street.ro, BIZ, Cariere si faciliteaza deseori workshop-uri la conferintele in care este invitat. Este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta, promotia 1996.

All sessions by VIOREL PANAITE