Tudor Maxim

Strategy Director, Young Tours

Tudor Maxim

Strategy Director, Young Tours

Biography

Tudor Maxim este licentiat al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti si a fost membru ELSA, European Law Students` Association, timp de 4 ani, timp in care a coordonat si fondat numeroase proiecte nationale si internationale.

A fost in conducerea ELSA Bucuresti si ELSA Romania timp de 3 mandate.

A primit titlul de Voluntar al anului in 2004, acordat de Leaders Romania. In acelasi an a castigat impreuna cu o echipa de la Drept, Olimpiadele comunicarii.

In 2005 a fondat Elevate,un start-up pe nisa publicitatii indoor (in cladiri de birouri, blocuri, hoteluri,saloane de coafura, restaurante si cafenele)
Elevate este acum lider de piata pe nisa sa si este una dintre agentiile importante de publicitate indoor romanesti. Elevate a fondat alaturi de Sugar Media Indoor Partnership, cel mai mare pol de media indoor din Romania.

in 2006 a fost premiat ca cel mai creativ tanar antreprenor din partea Fundatiei Leaders, iar in anul urmator i-a fost acordat locul I din Romania, Cel mai creativ tanar antreprenor al anului 2007, de un juriu international al Junior Chamber International. In 2006 a fondat pensiunea dor de Bucovina din Campulung Moldovenesc.

In 2008 a primit titlul de tanarul antreprenor al anului din partea Junior Achievement Romania.

In 2009 a fondat Good Afternoon, agentie full-service de marketing online.

Iubeste voluntariatul, spiritul JCI si spiritul antreprenorial.

Pentru profilul profesional complet mergeti aici, pe http://www.linkedin.com/in/tudormaxim

All sessions by Tudor Maxim