Teodora Chifor

Antreprenor si sfatuitor in afaceri

Teodora Chifor

Antreprenor si sfatuitor in afaceri

Biography

Teodora este antreprenor si sfatuitor in afaceri si crede cu tarie ca afacerile mici si mijlocii sunt motorul oricarei economii, pe principiul „mai bine inveti sa pescuiesti singur, decat sa astepti sa-ti arunce cineva din cand in cand cate un peste”.

Acesta este motivul pentru care de mai bine de 7 ani Teodora s-a dedicat sustinerii afacerilor mici din economile in curs de dezvoltare, iar de 5 ani contribuie la dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii din Romania. Cea mai mare bucurie pentru Teodora este ca prin munca si implicarea ei din ultimii ani a contribuit la dezvoltarea a peste 300 de afaceri si la crearea si sustinerea a sute de locuri de munca.

Din 2015 Teodora contribuie la formarea profesionala a viitorilor nostri parteneri si angajati prin proiectul edubiz de orientare profesionala practica pentru elevi si studenti. Pana acum 37 de elevi din liceele oradene au facut internshipuri in diferite domenii, iar proiectul continua cu 75 de tineri care vor face practica in firmele, spitalele, institutiile din Oradea.

All sessions by Teodora Chifor