Stelian Burduhos

Presedinte , JCI Romania 2014

Stelian Burduhos

Presedinte , JCI Romania 2014

Biography

Stelian a debutat in domeniul vanzarilor, evoluand pana la pozitia de Group Manager al brokerului de asigurari Kunden Broker. Ulterior, a efectuat un stagiu de practica internationala in Germania in cadrul companiei Mountek GmbH, la terminarea acestuia preluand pozitia de reprezentant regional al companiei in Romania, iar din 2010 devine membru al echipei BT Asset Management.

Este trainer colaborator al firmei Solver Training & Consulting, implicandu-se in diverse proiecte de training pe arii precum vanzari, product placement, customer care, CSR si soft skills.

Din dorinta de a aduce o schimbare pozitiva in comunitate si pasiunea pentru voluntariat, este implicat punctual ca si alumnus in training-uri si proiecte AIESEC, iar din 2008 este membru in cadrul organizatiei Junior Chamber International, ocupand roluri precum VP Internationalism, Presedinte Local JCI Cluj, VP Dezvoltare & Business Transilvania, expert regional in cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua Sociala RSC” si in prezent Presedinte in cadrul JCI Romania.

All sessions by Stelian Burduhos

Beneficiile apartenentei la o retea

19 nov. 2014
09:35 - 09:55