STEFAN LIUTE

Director de strategie, Storience
Stefan Liute

STEFAN LIUTE

Director de strategie, Storience

Biography

Stefan este unul dintre pionierii brandingului in Romania, incepandu-si activitatea in 1999, cand a co-fondat in Iasi agentia Grapefruit. In prezent, el este co-fondator si director de strategie al Storience (2012), agentia de branding care construieste branduri coerente si captivante.

Stefan a fost implicat in constructia, reconstructia si dezvoltarea unora dintre cele mai importante branduri din Romania din domenii de activitate diverse, precum farmaceutice si sanatate, telecomunicatii, energie, IT, alimentatie, constructii si servicii profesionale.

El a realizat prima traducere in limba romana a unei carti despre identitatea corporatista si de brand (Noul ghid de identitate Wolff Olins – 2004), iar in 2006 a tradus o a doua carte de Wally Olins – Despre brand. Din 2007, preda cursul de management strategic al brandului la un masterat al Universitatii Bucuresti.

Stefan este un interlocutor apreciat la evenimentele locale si internationale de branding (primul interlocutor roman la o conferinta internationala de branding – 2004) si scrie pentru jurnale de specialitate sau de afaceri, in tara si peste hotare (primul articol scris de un roman pe BrandChannel.com – 2005).

All sessions by STEFAN LIUTE