SORIN PELIGRAD

Trainer | Coach | Public Speaker

SORIN PELIGRAD

Trainer | Coach | Public Speaker

Biography

Sorin este CEO al companiei de formare profesionala Alchemy Consulting & Training din Brasov. Firma livreaza atat cursuri certificate ANC, cat si cursuri open si corporate (sales, comunicare, NLP, responsabilitate sociala, antreprenoriat) si organizeaza evenimente din zona de dezvoltare personala si de business (Afaceri.ro, 11even, HR Impact, etc). Inovatia sa este introducerea conceptului de „trainer-alchimist” – persoana care dezvolta abilitati la sine si la cei din fata sa.

Detalii aici: Prezentare_Alchemy_Consulting

A fost implicat in proiecte POSDRU in perioada bugetara 2007 – 2013: „Tineri Antreprenori de Succes”, „EHR – Antreprenoriat pentru resurse umane” si „Reteaua nationala RSC – Actionam Responsabil”.

De asemenea, Sorin Peligrad are o bogata experienta in domeniul cursurilor de perfectionare pentru functionari publici, fiind trainer si partener in domeniu formarilor in administratia publica.
Sorin este si vicepresedinte al Centrului de Competitivitate si Training SUERD „Casa Verde a Dunarii” si expert in grupul de lucru pe Strategia Dunarii din cadrul Ministerului Economiei – Ministerul Afacerilor Externe pe Axa Prioritara 8 – „Competitivitate”. In plus, a infiintat 3 clustere (doua de turism si unul de agro-food) si este conducatorul clusterului agro-food „Tara Barsei”.

Alte detalii, aici: www.impact-events.ro si www.cursuri-calificare.eu

All sessions by SORIN PELIGRAD

Dezbatere I

27 iun. 2014
09:15 - 10:00

Deschiderea evenimentului

21 apr. 2017
15:00 - 15:10
Lux Divina