Sorin CONSTANTIN

Presedinte, Fundatia Comunitara Oradea

Sorin CONSTANTIN

Presedinte, Fundatia Comunitara Oradea

Biography

Sorin Constantin este Director Regional Corporate in cadrul Unicredit Tiriac Bank. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Cluj-Napoca si in prezent face un EMBA la Central European University din Budapesta.

Pentru ca este oradean si a revenit acum 5 ani in orasul natal, a infiintat alaturi de alti tineri manageri Fundatia Comunitara Oradea, cu scopul imbunatatirii vietii comunitatii locale atat pe plan social si educational cat si pe plan antreprenorial. In cadrul fundatiei, a pus bazele unor proiecte care au fost primite cu deschidere de publicul oradean.

Este de parere ca pentru o dezvoltare durabila este nevoie de implicarea tuturor actorilor din comunitate, insa in primul rand este nevoie de companii puternice care sa isi asume rolul de motor al unei astfel de schimbari . Inovatia este un ingredient important in acest context si chiar daca pare un concept greu abordabil pentru multi, este nevoie sa se transforme intr-o prioritate pentru cei care isi doresc valoare adaugata pe termen lung.

All sessions by Sorin CONSTANTIN

Workshops

19 nov. 2014
13:20 - 16:20