Silviu Ojog

Business Development Officer Maud Design

Silviu Ojog

Business Development Officer Maud Design

Biography

Silviu este un antreprenor local cu experienta in designul si dezvoltarea de aplicatii software si alinierea lor cu cerintelor de business. A lucrat la dezvoltarea si livrarea a 20+ aplicatii din postura de angajat, freelancer sau consultant.

A participat la o multime de programe de antreprenoriat: MIT Global Entrepreneurship Bootcamp in Australia, European Innovation Academy in Portugalia, Empretec in Craiova, StartWeekend in Torino, Stockholm si Berlin, Ultrahack in Helsinki si de curand a terminat cu succes un stadiu la Erasmus for Young Entrepreneurs in Berlin.

A studiat Electronica si Telecomunicatii in Iasi si Porto si Ingenierie Software in Bucuresti. Detine o certificare de la MIT USA in New Venture Leadership.
A fost mentor la BoogIT Academy pentru tinerii care doreau sa invete programare si ii place foarte mult sa imparta din experienta lui.

Detine o compania de software outsourcing Felizi Tech si de curand, este implicat ca business developer, in startupul de inovation consulting, Maud Design.

Este extrem de pasionat de tehnologie si inovatie, crede in life long learning si cauta mereu sa fie inconjurat de oameni si medii care promoveaza creativitatea, experimentarea si invatarea.