Sever Avram

Director, Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Braila

Sever Avram

Director, Oficiul Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Braila

Biography

A fondat Grupul de Actiune „Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra” – Consiliul Consultativ al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii – SUERD (2011).

Coordonator – fondator al Catedrei Internationale Onorifice „Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect initiat in 2012, in parteneriat cu Academia Romana.

Presedinte Executiv al Asociatiei „Comunitatile Locale Riverane Dunarii (CLDR Romania), unica organizatie creata in scopul realizarii unei punti pentru networking, consultanta si lobby institutional in relatie cu principalii decidenti ai implementarii SUERD din Viena, Baden Wurttemberg si Bruxelles.

Coordonator al Prioritatii Tematice „Promovarea Oraselor Dunarene” in cadrul Platformei Urbane a Regiunii Dunarii (Viena).

Detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul institutiilor si sistemului de finantare UE, relatiilor publice, comunicarii si lobby-ului in relatia cu autoritatile publice din Romania si Uniunea Europeana. Este profesor si formator autorizat, activeaza in special ca Senior PR & Lobby Consultant.

A publicat numeroase articole si studii pe teme de politici ale integrarii europene in diverse domenii in tara, precum si in Germania, Franta, Italia etc. A initiat si coordonat desfasurarea a numeroase conferinte si forumuri cu participare europeana si internationala. Detine si experienta ca si Corespondent de Presa, la Praga si Varsovia – Radio Europa Libera, fiind membru al Uniunii Internationale a Presei Francofone.

In martie 1997, a fondat Casa Europei „EUROLINK” din Bucuresti (www.houseofeurope.ro), al carui Presedinte Executiv este pana in prezent.

All sessions by Sever Avram

Dilemmas & Decisions

22 iun. 2015
12:30 - 14:00