RAZVAN PATRASCU

CEO, Firestarter

RAZVAN PATRASCU

CEO, Firestarter

Biography

Razvan Patrascu este CEO -ul Firestarter, una din cele mai performante agentii de branding din tara, care ajuta un produs sau un serviciu sa se faca auzit. Daca in spatele oricarui produs sau serviciu se afla o viziune, atunci aceasta trebuie transpusa in comunicare prin cercetare, strategie, branding si comunicare, domenii de expertiza excelent stapanite de Razvan.

Intr-o lume in continua schimbare este nevoie in permanenta de procedee adaptate, iar agentia pe care Razvan Patrascu o coordoneaza dezvolta in permanenta solutii originale pentru cerintele pietei locale sau nationale, realizand identitati puternice si vizibile, adaptate pietei romanesti.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Razvan Patrascu este un consilier inovator in ceea ce priveste comunicarea si creatia publicitara, fapt dovedit de performanta proiectelor sale si a clientilor cu care a lucrat, precum Mandy Foods Group, Ficosota Sintez, Route 66, Eren Group, Printman, Samsung, Zile si Nopti, Blue Tone Australia si multi altii.

All sessions by RAZVAN PATRASCU

Cum va functiona mediul de afaceri brasovean

05 iul. 2013
13:50 - 14:10
SALA A