RAZVAN PATRASCU

CEO, Firestarter

RAZVAN PATRASCU

CEO, Firestarter

Despre

Razvan Patrascu este CEO -ul Firestarter, una din cele mai performante agentii de branding din tara, care ajuta un produs sau un serviciu sa se faca auzit. Daca in spatele oricarui produs sau serviciu se afla o viziune, atunci aceasta trebuie transpusa in comunicare prin cercetare, strategie, branding si comunicare, domenii de expertiza excelent stapanite de Razvan.

Intr-o lume in continua schimbare este nevoie in permanenta de procedee adaptate, iar agentia pe care Razvan Patrascu o coordoneaza dezvolta in permanenta solutii originale pentru cerintele pietei locale sau nationale, realizand identitati puternice si vizibile, adaptate pietei romanesti.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Razvan Patrascu este un consilier inovator in ceea ce priveste comunicarea si creatia publicitara, fapt dovedit de performanta proiectelor sale si a clientilor cu care a lucrat, precum Mandy Foods Group, Ficosota Sintez, Route 66, Eren Group, Printman, Samsung, Zile si Nopti, Blue Tone Australia si multi altii.

RAZVAN PATRASCU la evenimentele Afaceri.ro