RAZVAN JIANU

Manager General, Pion Media
Razvan Jianu

RAZVAN JIANU

Manager General, Pion Media

Biography

Absolvent al Colegiului National „Fratii Buzesti”, specializarea Matematica-Informatica (bilingva engleza), Razvan Jianu si-a aprofundat studiile in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare din Craiova, specializarea Calculatoare cu predare in limba engleza. Inca de mic a cochetat cu sfera IT-ului, prin participarea la diverse concursuri si olimpiade scolare.

De-a lungul timpului, a realizat ca pentru a-ti construi o afacere de succes, ai nevoie de o poveste care sa te sustina si ca aceasta poveste inseamna mult mai mult decat un website sau un text de pe o brosura de prezentare. Primele sale colaborari au inceput in urma cu 13 ani, cu companii din strainatate, in special din America, serviciile oferite acestora axandu-se pe partea de website-uri, copywriting, design si marketing. Vazand ca piata evolueaza, a inceput sa isi largeasca gama de servicii si a construit o echipa alaturi de care lucreaza, astfel luand nastere compania Pion Media.

In prezent este membru JCI Craiova, o organizatie ce militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunitatii lor. An de an organizatia JCI Craiova planifica si pune in aplicare diverse programe menite sa sustina sloganul JCI „societati mai bune create de catre lideri mai buni”.

All sessions by RAZVAN JIANU

SESIUNEA ANTREPRENORIAT IT

25 sept. 2015
11:45 - 13:00
Sala 233, Universitatea din Craiova